Antonia şi Alex Velea cântă la Zilele Toamnei la Urlaţi

Publicat in Unde Mergem? 25 Septembrie 2015 1699 ori
Google+ WhatsApp
Antonia şi Alex Velea cântă la Zilele Toamnei la Urlaţi
Antonia şi Alex Velea cântă la Zilele Toamnei la Urlaţi

În perioada 3-4 octombrie, primarul oraşului Urlaţi, Marian Măchiţescu, împreună cu viceprimarul Stan Lazăr şi Consiliul Local vă invită să participaţi la cel mai aşteptat eveniment care se organizează, în fiecare an, pe Valea Cricovului: „Zilele Toamnei la Urlaţi”.

 

Organizatorii promit că se vor ridica, şi anul acesta, la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră şi v-au pregătit un program artistic deosebit, menit a satisface toate gusturile: atât ale celor mai tineri cât şi ale celor mai în vârstă.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, la ora 13.00. Pe parcursul celor două zile ale sărbătorii toamnei, vizitatorii vor găsi: expoziţii cu vânzare de produse tradiţionale (legume, fructe, vin, ţuică, brânză, pastramă), produse de artizanat, suveniruri, jucării, etc.

Şi cum nu se poate o sărbătoare a toamnei în această zonă minunată fără vin, toţi doritorii vor avea parte de degustări de vinuri.
Vor evolua pe scena amplasată în zonă, ca în fiecare an, artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară, pentru a satisface toate gusturile. De asemenea, vor urca pe scenă şi ansamblurile de dansuri din localitate, precum şi invitaţi din localităţile învecinate.

Vor susţine recitaluri, printre alţii: Alex Velea, Antonia, Fuego, Irina Loghin, Carmen Şerban, Vali Vijelie, Denisa, Spitalul de Urgenţă, Adrian Enache, Rocsana Marcu, Maria Văduva, ansamblurile şi trupele de dans popular şi modern din Urlaţi: Strugurelul, Alessia, Ansamblul „Măgura Prahovei” din Adunaţi, Ansamblul „Ciucaş” din Cheia, Ansamblul „Gorunul” din Gornet Cuib, Bianca Pătrăşcioiu, grupul de dans modern „Rebelii” din Urlaţi.

Petrecerea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.