Fluxul nu a fost găsit.

ZILELE ORAŞULUI PLOPENI. Ce trupe vor concerta în weekend

Publicat in Unde Mergem? 21 August 2015 2650 ori
Google+ WhatsApp
ZILELE ORAŞULUI PLOPENI. Ce trupe vor concerta în weekend
ZILELE ORAŞULUI PLOPENI. Ce trupe vor concerta în weekend

Expoziţii, concerte şi spectacole sunt evenimentele din weekend pregătite de administraţia din Plopeni, localitate care, în weekend, sărbătoreşte „Zilele Oraşului“. Taxi, Mandinga, Conexiuni şi Bandidos sunt artiştii care vor concerta sâmbătă şi duminică.


Sâmbătă şi duminică, Plopeniul este în sărbătoare, astfel că dacă aveţi drum spre Valea Slănicului sau Valea Teleajenului puteţi face un popas în oraş. Expoziţii, cu sau fară vânzare, de artă populară, meşteşuguri, flori, produse agricole, alimentare, spectacole de muzică populară, muzică uşoară, divertisment,dans popular, modern şi sportiv sunt doar câteva din evenimentele de la „Zilele Oraşului“.

De asemenea, în fiecare seară vor fi concerte susţinute de ansambluri folclorice din Republica Moldova, Ucraina şi Prahova, dar şi de trupe foarte cunoscute ale momentului, Taxi, Mandinga, Conexiuni, Bandidos.

Concertele încep după ora 19.30.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.