Ziua porților deschise la Spitalul Voila din Câmpina

Publicat in Unde Mergem? 17 August 2015 2680 ori
Google+ WhatsApp
Ziua porților deschise la Spitalul Voila din Câmpina
Ziua porților deschise la Spitalul Voila din Câmpina

Pe 22 august 2015, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina va fi “Ziua porţilor deschise”, un eveniment organizat în premieră şi care se adresează tuturor celor care doresc să cunoască activitatea acestei instituţii.

 

Evenimentul este o acţiune inedită pentru un spital, indiferent dacă acesta are mono-specialitate, cum este cazul Spitalului Voila, sau este un spital generalist, aşa cum sunt cele mai multe. De obicei, spitalul nu este un loc unde mergi din plăcere, ci de nevoie. Dar iată că actuala conducere a Spitalului Voila s-a gândit la o acţiune destinată celor care doresc să ştie cu adevărat ce se întâmplă în spatele porţilor instituţiei.

Vizitatorii vor fi primiţi şi însoţiţi de managerul Spitalului Voila – dr. Irina Minescu şi ceilalţi membri ai conducerii unităţii şi de o echipă formată din medici, psihologi şi asistenţi. Acţiunea se va desfăşura pe parcursul a trei ore, după următorul program:

- ora 10.00 – primirea participanţilor la eveniment
- 10.00 – 11.00 – reprezentanţii spitalului vor face o prezentare a structurii organizatorice şi activităţii medicale din unitate
- 11.00-12.00 – vor fi vizitate secţiile, compartimentele medicale, ambulatoriul integrat etc
- 12.00-13.00 – discuţii libere între vizitatori şi reprezentanţii spitalului.
Spitalul de Psihiatrie Voila a fost înfiinţat la 5 martie 1971, atunci având o capacitate de 170 paturi. Astăzi, instituţia are 510 paturi, iar anual aici sunt trataţi peste 8.000 de pacienţi.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.