Festival de MUZICĂ ELECTRONICĂ, între 28 şi 30 august, la Buşteni

Publicat in Unde Mergem? 10 Iulie 2015 1451 ori
Google+ WhatsApp
Festival de MUZICĂ ELECTRONICĂ, între 28 şi 30 august, la Buşteni
Festival de MUZICĂ ELECTRONICĂ, între 28 şi 30 august, la Buşteni

Festivalul electronico-cultural CantaCuzino Frequencies va avea loc în perioada 28 - 30 august, la Castelul Cantacuzino din Buşteni, şi va prilejui întâlnirea publicului meloman cu peste 30 de artişti internaţionali şi locali.

 

Festivalul se va desfăşura în zilele de 28, 29 şi 30 august, la Castelul Cantacuzino din Buşteni, se arată pe site-ul canta-cuzino.ro.

Pe cele trei scene ale festivalului vor urca peste 30 de artişti internaţionali şi locali, care vor magnetiza participanţii în jurul castelului. Printre stilurile pe care publicul le poate asculta în cele trei zile ale festivalului se vor regăsi deep house, techno, melodic techno, electro, progressive şi new age.

La festival vor participa, printre alţii, Nick Warren, Guy Mantzur, Nicko Izzo, Marcelo Vasami şi Darin Epsilon.

Organizatorii anunţă că, datorită capacităţii castelului, perimetrul festivalului poate găzdui un număr limitat de participanţi. Primele 1.000 de bilete achiziţionate garantează accesul la warm up party-ul festivalului, ce va avea loc în luna august.

Tichetele sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro, iar preţul lor este de 90 de lei (primele 500 de bilete), 139 de lei (până pe 31 iulie), 199 de lei (preţ valabil între 1 august şi 27 august).

Mai multe informaţii despre artişti şi despre bilete se găsesc pe site-ul canta-cuzino.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.