Ce filme puteţi viziona în weekend în cinematografele din Ploieşti

Publicat in Unde Mergem? 12 Iunie 2015 1204 ori
Google+ WhatsApp
Ce filme puteţi viziona în weekend în cinematografele din Ploieşti
Ce filme puteţi viziona în weekend în cinematografele din Ploieşti

Filmele pe care le puteți vedea în cinematografele din Ploiești în acest weekend:

 

Jurassic World
După două sequeluri care par să se fi şters din memoria tuturor spectatorilor, populara franciză lansată de Steven Spielberg în 1993 are parte de o redresare convingătoare în regia lui Colin Trevorrow. Foarte aproape de filmul original şi ca poveste, dar şi ca atmosferă, premiera de vineri arată ce se întâmplă când corporaţia Masrani, proprietara parcului de distracţii Jurassic World, decide că a venit vremea pentru un dinozaur hibrid, “mai mare, mai zgomotos şi cu mai mulţi dinţi”. Aşa cum probabil te aştepţi, acest dinozaur, Indominus Rex, va provoca prăpăd pe Isla Nublar… Trevorrow reuşeşte un film captivant şi intens ce omagiază din plin primul film, dar sequelul iroseşte unul din marile sale avantaje.

Entourage/Anturaj
Deceniul trecut postul HBO provoca senzaţie cu serialul Entourage, explorarea dezlănţuitei lumi de la Hollywood. Iată că acum putem vedea aşteptata versiune pentru marele ecran a serialului, în care actorul de cinema Vincent Chase (Adrian Grenier) şi prietenii săi Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) şi Johnny (Kevin Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Jeremy Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii Hollywood-ului.

Survivor/Supravieţuitoarea
Milla Jovovich şi Pierce Brosnan sunt starurile acestui action despre confruntarea dintre o funcţionară a ambasadei americane din Londra şi un terorist hotărât să detoneze o bombă în Times Square în noaptea de Anul Nou. Interesant la această producţie este faptul că o parte importantă a filmărilor a avut loc în studiourile Nu Boyana de lângă Sofia, studiouri tot mai populare în ultima vreme la Hollywood, aici venind să filmeze Sylvester Stallone, Bruce Willis, Gerard Butler şi mulţi alţii.

Relatos salvajes/Poveşti trăsnite
Filmul argentinian regizat de Damián Szifron şi produs de fraţii Almodóvar a fost nominalizat anul acesta la Oscarul pentru Cel mai bun film străin, iar la sfârşitul lui mai a fost proiectat în deschiderea Festivalului Internaţional de Film Transilvania, cel mai important eveniment de film al României. Format de şase scurtmetraje, filmul tratează subiecte precum violenţa şi răzbunarea, făcându-şi personajele să-şi piardă controlul în faţa provocărilor pe care destinul li le scoate în faţă.

Timbuktu
Oferta tot mai bogată a cinematografelor din ultima vreme readuce în atenţia una dintre cele mai gustate funcţii ale cinema-ului: accesul la regiuni şi stiluri de viaţă nefamiliare de pe glob. Timp de secole pentru europeni Timbuktu a reprezentat unul dintre cele mai misterioase, aproape legendare, oraşe de pe mapamond. Iată că acum regizorul Abderrahmane Sissako ridică, măcar în parte, vălul de mister ce acoperă oraşul african şi oferă acces într-una din cele mai întunecate perioade istorice ale sale: ocuparea sa de către gruparea fundamentalistă islamică Ansar Dine. Efectul acesteia este explorat prin ochii unei familii de crescători de vite care va ajunge să se lovească de crâncena lege islamică a ocupanţilor.

Fata cu ochii verzi
Un văl de mister acoperă şi această producţie românească apărută parcă din neant în programul cinematografelor, cu o promovare ultra-minimalistă. Este o poveste de dragoste între Mircea, un tânăr romancier, şi Nişka, o tânără uluitor de frumoasă pe care bărbatul o întâlneşte într-o excursie. Tentat de recunoaşterea profesională, Mircea îşi va neglija inima în favoarea descoperirii de sine.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.