Ce EVENIMENTE au loc în Prahova în IUNIE

Publicat in Unde Mergem? 04 Iunie 2015 4722 ori
Google+ WhatsApp
Ce EVENIMENTE au loc în Prahova în IUNIE
Ce EVENIMENTE au loc în Prahova în IUNIE

Luna iunie este una bogată în evenimente culturale și artistice. Mai multe primării sărbătoresc zilele localităților, dar pe listă figurează și organizarea de târguri și oboare, precum și diverse festivaluri.

 

Urlați, Câmpina, Breaza, Bușteni și Sinaia sunt numai câteva dintre localitățile unde vor fi organizate diverse manifestări culturale, de la festivaluri și expoziții, mese rotunde, conferințe și lansări de carte. Astfel, pe 6 și 7 iunie Primăria Boldești - Scăeni organizează Ziua orașului, prilej numai bun pentru organizarea de spectacole susținute de ansambluri folclorice din zonă, dar și din orașul Leova (Republica Moldova).

Tot pe 6 iunie, la Urlați va avea loc Maratonul vinului, ediția a V-a. În perioada 12 -14 iunie, la Breaza este organizat Festivalul de teatru pentru tineri „Ion Manolescu”, ediția a IV-a, iar pe 27 iunie are loc un concert de muzică de fnfară în piața primăriei. La Bușteni evenimentele sunt programate pe 13, 20 și 27 iunie, când va avea loc recitalul în cadrul stagiunii muzicale, iar pe 20 și 27 iunie în parcul central al orașului de pe Valea Prahovei trecătorii și turiștii vor puea să asculte muzică de promenadă interpretată de fanfară. La Câmpina, în perioada 15 - 21 iunie, este marcată săptămâna orașului însorit, fiind programate spectacole, expoziții și work-shop-uri, iar pe 21 iunie este programat Festivalul folcloric „Hora prahoveană”.

Pe 15 iunie, la Șirna este organizat un spectacol prilejuit de aniversarea a cinci ani de la înființarea ansamblului folcloric „Fântâna din Șirna”.

Pe 27 iunie este programatun Concurs de eleganță automobilistică la Sinaia, iar pe 29 iunie este organizat marele târg tradițional de Sân Petru de la Bertea, dar și Festivalul folcloric „Plai străbun”. În aceeași zi, dar la Teișani, este programat Festivalul teiului, cu ocazia zilei localității. Pe lista evenimentelor mai figurează Tabăra de inițiere în artele plastice de la Aluniș care se va desfășura în iunie-iulie, dar și Festivalul „Bujorul de munte”, ediția a IV-a, de la Măneciu - Cheia.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.