Evenimentele organizate de Ziua Eroilor, la Ploiești și Câmpina

Publicat in Unde Mergem? 19 Mai 2015 1632 ori
Google+ WhatsApp
Evenimentele organizate de Ziua Eroilor, la Ploiești și Câmpina
Evenimentele organizate de Ziua Eroilor, la Ploiești și Câmpina

Ziua Eroilor va fi marcată, la Ploiești, printr-o serie de ceremonii, iar din program nu vor lipsi festivitățile specifice unei astfel de date, incluzând slujbe religioase, depuneri de coroane și scurte defilări.

 

 

Timp de cinci minute, la orele prânzului, se vor trage clopotele în toate bisericile din Ploiești. Prima parte a activităților se va desfășura, începând cu ora 12.00, la Catedrala “Înălțarea Domnului” din vestul municipiului, urmată, de la ora 13.00, de o nou serie de ceremonii vorgramate să aibă loc la Monumentul Eroilor din Cimitirul Militar “Bolovani”. Pe lângă slujba religioasă și depunerile de coroane, aici participanții vor vedea și defilarea Gărzii de Onoare și a Fanfarei Consiliului Județean Prahova.

Și la Câmpina va fi celebrată Ziua Eroilor Neamului. În al doilea municipiu al județului, administraţia publică locală va organiza, cu sprijinul şi participarea instituţiilor publice locale, cultelor religioase, unităţilor şcolare, asociaţiilor cadrelor militare în rezervă şi retragere, formaţiunilor politice, organizaţiilor neguvernamentale şi societăţilor comerciale, un program comemorativ, în cadrul căruia se vor depune coroane şi jerbe de flori.

Evenimentul se va desfăşura la Parcela Eroilor a Cimitirului din strada Bobâlna, joi, 21 mai 2015, începând cu ora 13.00, conform următorului program:

13.00 – 13.05 Deschiderea evenimentului; Intonarea semnalului "Atenţiune"

13.05 – 13.10 Intonarea Imnului de Stat al României

13.10 – 13.30 Depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori

13.30 – 13.50 Oficierea serviciului religios

13.50 – 14.00 Alocuţiunea primarului municipiului Câmpina, ing. Horia Laurenţiu Tiseanu

14.00 - Încheierea activităţii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.