Podoabe și accesorii vestimentare, expuse la Muzeul memorial Bucov

Publicat in Unde Mergem? 14 Mai 2015 791 ori
Google+ WhatsApp
Podoabe și accesorii vestimentare, expuse la Muzeul memorial Bucov
Podoabe și accesorii vestimentare, expuse la Muzeul memorial Bucov

Muzeul memorial „Constantin şi Ion Stere” Bucov, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, invită publicul pe 18 mai 2015, ora 11.00, la vernisajul expoziţiei temporare „Podoabe şi accesorii vestimentare din patrimoniul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova”. Evenimentul se înscrie în seria de manifestări culturale dedicate Zilei Internaţionale a Muzeelor.

 

Expoziţia aduce în atenţia publicului piese de o reală valoare atât prin execuţie, cât şi prin provenienţa lor. Vizitatorii vor putea admira inelul scriitorului Vasile Alecsandri, linguriţele din argint ale poeţilor Mihai Eminescu şi Veronica Micle, ochelarii cu ramă din aur ai etnografului Alexandru Samurcaş.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.