Târg de artă şi antichităţi, în weekend, la Ploieşti

Publicat in Unde Mergem? 08 Mai 2015 955 ori
Google+ WhatsApp
Târg de artă şi antichităţi, în weekend, la Ploieşti
Târg de artă şi antichităţi, în weekend, la Ploieşti

Iubitorii de frumos şi pasionaţii de artă sunt aşteptaţi în weekend la o nouă ediţie a Târgului de artă şi antichităţi. Evenimentul are loc în perioada 7 - 10 mai, la Ploieşti Shopping City

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou pentru cei dragi sau vreţi să faceţi o achiziţie unică puteţi alege dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului care se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână la Ploieşti.

Aveţi de unde alege dintre tablouri, obiecte de argint (statuete, casete, tacâmuri, obiecte decorative), mobilier rustic şi clasic, bijuterii de epocă şi podoabe, cărţi, numismatică, piese de ceramică, porţelanuri şi sticlărie, sculpturi şi alte obiecte vechi de excepţie.

Târgul de Artă şi Antichităţi se va desfăşura pe parcursul celor patru zile, între orele 10.00 – 22.00, în zona scărilor rulante în Ploieşti Shopping City. Accesul vizitatorilor este gratuit.


Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.