Expoziţie de pictură la Muzeul Județean de Istorie Prahova

Publicat in Unde Mergem? 06 Mai 2015 720 ori
Google+ WhatsApp
Expoziţie de pictură la Muzeul Județean de Istorie Prahova
Expoziţie de pictură la Muzeul Județean de Istorie Prahova

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova în parteneriat cu Asociația Română de Drept Umanitar — Filiala Prahova invită publicul ploieștean joi, 7 mai 2015, ora 11.00 la sediul său din Ploiești, str. Toma Caragiu, nr.10, la vernisajul expoziției temporare de pictură 'Copiii lumii doresc pacea!'.

 

Elevi de la unități școlare județene și naționale, coordonați de prof Dorel Oprescu, au realizat lucrări de pictură pe care le puteți admira până la data de 11 mai 2015.

Prin acest eveniment cele două instituții doresc ca publicul, mai ales cel tânăr, să conștientizeze importanța următoarelor concepte: pacea, toleranța, înțelegera între oameni, comunități, minorități și popoare. Toate acestea se regăsesc în prevederile Dreptului Internațional Umanitar, fiind, de altfel, dezideratele pe care lumea actuală se construiește în fiecare zi.

Manifestarea deschide o serie de activități dedicate Zilei Dreptului Internațional Umanitar, sărbătorită în fiecare an la 14 mai.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.