Maia Morgenstern şi Mircea Rusu joacă în "Amantul" la Ploieşti

Publicat in Unde Mergem? 05 Mai 2015 1114 ori
Google+ WhatsApp
Maia Morgenstern şi Mircea Rusu joacă în "Amantul" la Ploieşti
Maia Morgenstern şi Mircea Rusu joacă în "Amantul" la Ploieşti

Maia Morgenstern şi Mircea Rusu vor juca pe 13 mai la Ploieşti în piesa „Amantul“, un spectacol al Teatrului Evreiesc de Stat.

 

Comedia „Amantul“, a cărei premieră a fost în 2014, de Harold Pinter este regizată de Vlad Stănescu şi beneficiază de jocul a doi mari actori, Maia Morgenstern şi Mircea Rusu.

„La ce oră vine amantul tău?“ este întrebarea-capcană în jurul căreia se dezvoltă acţiunea spectacolului "Amantul". Este o comedie ironică, dar şi dramă obraznică, de un erotism seducător, a cuplului adulterin care flirtează periculos. Într-un duel intens, pervers, sado-masochist, Sarah şi Richard derutează, scandalizează, spulberă prin fantezia jocurilor erotice convenţiile sociale, teatrale, asumându-şi subtil toate ambiguităţile create de violenţa dorinţei şi de paradoxala excitaţie produsă de trădare.

Traducerea textului este realizată de Violeta Popa, scenografia îi aparţine Ioanei Creangă, coregrafia poartă semnătura lui Florin Fieroiu, iar muzica este compusă de Vlaicu Golcea. Spectacolul se joacă la Ploieşti pe 13 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.00. Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.