Vernisaj la Winmarkt Grand Center Ploiesti

Publicat in Unde Mergem? 03 Aprilie 2015 1061 ori
Google+ WhatsApp
Vernisaj la Winmarkt Grand Center Ploiesti
Vernisaj la Winmarkt Grand Center Ploiesti

Casa de Cultura "I.L. Caragiale" a Municipiului Ploiesti va invita luni, 6 aprilie, la ora 17.00, la vernisajul expozitiei "Ferestre deschise spre cer- lcoane pe sticla" care va avea loc la Galeriile Comerciale Winmarkt Grand Center Ploiesti.

 

Casa de Cultura "I.L. Caragiale" a Municipiului Ploiesti a organizat, in perioada 11 martie - 8 aprilie 2015, inaintea Sarbatorilor Pascale, proiectul educational "Ferestre deschise spre cer lcoane pe sticla". Proiectul s-a desfasurat in colaborare cu Scoala Gimnaziala "Toma Caragiu" Ploiesti.

Sub indrumarea artistului plastic Mihaela Laslo, elevii claselor a lll-a au participat la trei Sedinte de lucru, in zilele de 11, 18 si 25 martie. Proiectul are drept scop principal familiarizarea copiilor participanti cu tehnica realizarii icoanelor pe sticla.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.