Elevii din Ploieşti învaţă să picteze icoane pe sticlă la Casa de Cultură

Publicat in Unde Mergem? 12 Martie 2015 1610 ori
Google+ WhatsApp
Elevii din Ploieşti învaţă să picteze icoane pe sticlă la Casa de Cultură
Elevii din Ploieşti învaţă să picteze icoane pe sticlă la Casa de Cultură

Casa de Cultura “ I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiesti organizeaza, in perioada 11 martie – 8 aprilie 2015, inaintea Sarbatorilor Pascale, proiectul educational “Ferestre deschise spre cer – Icoane pe sticla”, initiat in anul 2007.

 

Prin aceasta activitate, Casa de Cultura “ I. L. Caragiale “ Ploiesti urmareste sa stimuleze imaginatia si creativitatea copiilor, sa promoveze in randul tinerilor arta traditionala romaneasca si sa apropie elevii de valorile crestine. 

Proiectul se va desfasura in colaborare cu Scoala Gimnaziala “ Toma Caragiu” Ploiesti si are drept scop principal familiarizarea copiilor participanti cu tehnica realizarii icoanelor pe sticla. Sub indrumarea artistului plastic  Mihaela Laslo, elevii claselor a III-a vor lua parte la trei sedinte de lucru, in zilele de 11, 18 si 25 martie. Proiectul se va finaliza cu organizarea unei expozitii in perioada 1 – 8 aprilie 2015.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.