Ateliere de Mărțișor pentru copii la Muzeul de Istorie din Ploieşti

Publicat in Unde Mergem? 19 Februarie 2015 1651 ori
Google+ WhatsApp
Ateliere de Mărțișor pentru copii la Muzeul de Istorie din Ploieşti
Ateliere de Mărțișor pentru copii la Muzeul de Istorie din Ploieşti

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova din Ploiești, str. Toma Caragiu, nr.10, invită copiii, cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani, să participe la Atelierele de Mărțișor organizate de Biroul istorie în zilele de 21, 23 și 28 februarie 2015, între orele 10.30 — 12.00.

 

În cadrul atelierelor cei mici vor învăța să folosească hârtia de origami, cartonul, hârtia quilling pentru a crea felicitări ce vor fi oferite mămicilor și bunicilor.

Prin participarea la acest atelier copiii au ocazia să se convingă de faptul că mâinile lor mici pot crea lucruri minunate, care să aducă bucurie atât lor, cât și persoanelor dragi din viața lor.

Costul de participare este de 4 lei/ copil, iar înscrierile se fac, în limita a 10 locuri / atelier, la telefon 0745366219, coordonator program Amalia Nicoară.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.