Ce piese de teatru se joacă, în weekend, la Teatrul Toma Caragiu

Publicat in Unde Mergem? 06 Februarie 2015 1341 ori
Google+ WhatsApp
Ce piese de teatru se joacă, în weekend, la Teatrul Toma Caragiu
Ce piese de teatru se joacă, în weekend, la Teatrul Toma Caragiu

Actorii de la secțiile Dramă, Revistă și Păpuși ale Teatrului Toma Caragiu vă așteptă in acest weekend cu spectacole de succes, pentru toate gusturile.

 

Iată programul pentru acest weekend:

Secția Dramă

Vineri, 6 februarie, ora 18.30 – sala Toma Caragiu / Sinucigasul / de Nikolai Erdman, în regia Gelu Colceag. Piesa este o comedie amara pe care au vrut s-o puna in scena mari regizori ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o insusi Stalin.

Duminica, 8 februarie, ora 18.30 – sala Toma Caragiu / Omul care a văzut moartea / de Victor Eftimiu, versiune scenica Andreea Vulpe, regia: Cristi Juncu

Secția Revistă

Sambata, 7 februarie, ora 18:30 – sala Toma Caragiu / Nevastă-mea se mărită / adaptare de Sandu Anastasescu dupa Eugene Labiche, regia: Marcela Timiras, texte cuplete muzicale Roxana Popescu

Secția Păpuși

Duminica, 8 februarie, ora 11.00 – sala Toma Caragiu / Dragonul / de Liliana Gavrilescu, regia Liliana Gavrilescu,animatie digitala si efecte speciale Lucian Babeanu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.