Expoziţie de fotografie istorică, la Muzeul de Artă din Ploieşti

Publicat in Unde Mergem? 12 Noiembrie 2014 1024 ori
Google+ WhatsApp
Expoziţie de fotografie istorică, la Muzeul de Artă din Ploieşti
Expoziţie de fotografie istorică, la Muzeul de Artă din Ploieşti

O expoziţie de fotografie istorică, dedicată „Centenarului vizitei împăratului Nicolae al II-lea la Constanţa. 1/14 iunie 1914” poate fi admirată, până pe 18 noiembrie, la Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ din Ploieşti.

 

Curatorul expoziţiei, Natalia Muzhennikova, a beneficiat în demersul său documentaristic de sprijinul Arhivei de Stat a Federaţiei Ruse, Arhivei Centrale de Stat pentru documente foto-fono-cinematografice din Sankt-Petersburg, Arhivei Ruse de Stat pentru Filme Documentare şi Foto, precum şi de sprijinul Arhivelor Naţionale ale României, Arhivei Diplomatice a Ministerului Afacerilor Externe a României, Centrului Cultural Rus al Fundaţiei Russkiy Mir şi Centrului de Studii Ruse şi Sovietice „Florin Constantiniu”.

Programul muzeului: marţi - duminică: 9.00 – 17.00, lunea închis.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.