Lucian Boia şi Gabriel Liiceanu vor fi joi la Ploieşti, la relansarea librăriei Humanitas

Publicat in Unde Mergem? 21 Octombrie 2014 Actualizat: 21 Octombrie 2014 1014 ori
Google+ WhatsApp
Lucian Boia şi Gabriel Liiceanu vor fi joi la Ploieşti, la relansarea librăriei Humanitas
Lucian Boia şi Gabriel Liiceanu vor fi joi la Ploieşti, la relansarea librăriei Humanitas

Întâlnire rarisimă, joi, la Ploieşti pentru iubitorii de cărţi din oraş. Relansarea librăriei Humanitas va prilejui o dublă întâlnire cu scriitorii Lucian Boia şi Gabriel Liiceanu.


Joi, 23 octombrie, de la ora 18.00, Lucian Boia şi Gabriel Liiceanu vor fi invitaţii librăriei Humanitas Ploieşti, cu ocazia lansării volumului „Suveranii României. Monarhia, o soluţie?“, de Lucian Boia. Scriitorii vor sta de vorbă cu ploieştenii şi vor oferi autografe.

Evenimentul marchează relansarea oficială a unui spaţiu bine cunoscut şi îndrăgit ploieştenilor, regândit şi transformat prin intervenţia arhitectului Johannes Bertleff: o librărie reînnoită, alcătuită din lemn şi tencuială, colorată, cu finisaje şi corpuri de iluminat roz, plină ochi de cărţi şi obiecte frumoase.

Librăria are, de acum, şi câteva locuri pentru citit integrate într-o singură piesă de mobilier - un monolit decorat cu pisici simpatice - care se transformă pe toată lungimea, pe rând, în spaţiu de expunere, casă de marcat sau canapea. Potrivit arhitectului Johannes Bertleff , pisicile bizare sunt laitmotivul decoraţiei şi au fost punctul de pornire pentru logo-ul librăriei.

Sursa: adevarul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.