Teatrul Toma Caragiu deschide a 67-a stagiune. Află ce PREMIERE a pregătit

Publicat in Unde Mergem? 29 Septembrie 2014 Actualizat: 29 Septembrie 2014 1036 ori
Google+ WhatsApp
Teatrul Toma Caragiu deschide a 67-a stagiune. Află ce PREMIERE a pregătit
Teatrul Toma Caragiu deschide a 67-a stagiune. Află ce PREMIERE a pregătit

Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploieşti se pregăteşte să-şi redeschidă porţile pentru cea de-a 67-a stagiune din istoria sa. Iubitorii de teatru din oraş, dar şi micii spectatori sunt aşteptaţi cu premiere.

 

Așteptarea iubitorilor de teatru din Ploiești a luat sfârșit. Din septembrie, Teatrul ”Toma Caragiu” și-a redeschis porțile, iar noua stagiune va fi, cu siguranță, una pe placul spectatorilor. 

Actorii de la secţia Dramă s-au pregătit pentru noua stagiune cu spectacolele obișnuite, dar și cu cele mai recente premiere: „Chip de foc“ de Marius von Mayenburg, regia Vlad Cristache şi „Central Park West“ de Woody Allen, în regia Liviu Lucaci.

În septembrie au început și repetiţiile la spectacolul „Sinucigaşul“ de Nikolai Erdman, regia Gelu Colceag, ce urmează să aibă premiera în luna noiembrie.

Teatrul de Revistă Majestic a început repetiţiile la spectacolul muzical pentru copii „Prinţesa mofturoasă“, pe un text de Antoaneta Trifu, regia Marcela Ţimiraş, ce va avea premiera la mijlocul lunii octombrie. La sfârşitul acestui an va începe montarea celebrului musical „My Fair Lady“, în regia lui Alice Barb.

Pentru Teatrul pentru Copii ”Ciufulici” noua stagiune a debutat mai devreme, pe 7 septembrie, cu spectacolul „D’ale lui Păcală“, dar, pe 8 octombrie, va avea loc premiera oficială a spectacolului „Bărbierul din Sevilla“, în regia lui Traian Savinescu. Tot în luna octombrie, teatrul pentru copii pregăteşte spectacolul „Drum de stele“, inspirat de povestea „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte“, în regia lui Cristian Pepino.

Ca de obicei, biletele pot fi procurate de la agenţia teatrului sau de la casa de bilete de la sediul central al teatrului, pe strada Toma Caragiu. 
Programul agenţiei, din strada Mihail Kogălniceanu nr.1, este de marţi până vineri, între orele 10.00 - 17.00, iar sâmbătă, duminică și luni între 10.00 - 13.00. 

Biletele pentru spectacolele de Dramă și Revistă (sala mare) costă 20 de lei, iar spectacolele studio 25 lei. Elevii, studenţii și pensionari, dar și grupurile organizate plătesc jumătate de preț.

Biletele pentru Teatrul pentru copii ”Ciufulici” costă 8 lei pentru cei mici și 10 lei pentru adulți.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.