Cel mai vechi SPA din România, Baia Populară din Sibiu, redeschis pentru localnici și turiști

Publicat in Unde Mergem? 05 Iulie 2021 1027 ori
Google+ WhatsApp
Cel mai vechi SPA din România, Baia Populară din Sibiu, redeschis pentru localnici și turiști
Cel mai vechi SPA din România, Baia Populară din Sibiu, redeschis pentru localnici și turiști

Complexul funcționează într-o clădire monument istoric, așa că arhitectura și elementele de decor, vechi de peste un secol, au fost restaurate și puse în valoare. Baia Populară din Sibiu își va deschide porțile, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, marți, 6 iulie.Bazinul de înot a fost restaurant complet, saunele au fost modernizate, iar fostul turn de apă a fost și el transformat în spațiu de relaxare pentru vizutatori.

"Aici erau niște cazane din care apă ajungea la bazin, și am încercat cumva să nu îl lăsăm doar un turn de apă, l-am făcut un turn vizitabil, în care oaspeții noștri se pot relaxa și pot vedea o panorama superbă asupra munților Făgăraș.", a povestit, la Antena 3, Ioana Dăncăneț, directorul Baii Populare din Sibiu.
”Cel mai vechi spa din România” a fost închis din 2018 pentru lucrări de reabilitare și modernizare care au costat aproximativ trei milioane de euro.

20 de lei vor plăti adulții pentru accesul timp de o oră și jumătate la bazinul de înot, prețul fiind redus la jumătate pentru copii, elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități. 20 de lei va costa biletul de acces la sala de fitness pentru trei ore, prețul redus pentru categoriile mai sus descrise fiind de 15 lei. Pentru accesul în zona de îngrijire corporală (dușuri), prețul a fost stabilit la 5 lei pentru 30 de minute.

Abonamentul lunar pentru bazin cu acces de câte o oră și jumătate pe zi va costa 300 de lei, respectiv 150 cu reducere - sau un abonament pentru zece ședințe valabil timp de două luni – care va costa 180 de lei, respectiv 90 de lei pentru categoriile care beneficiază de reducere).

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.