Discursul șefei DNA e schizofrenic de la cap la coadă

Publicat in Mircea Badea de catre Mircea Badea 15 Februarie 2018 250 ori
Google+ WhatsApp
Discursul șefei DNA e schizofrenic de la cap la coadă
Discursul șefei DNA e schizofrenic de la cap la coadă

Am urmărit cu atenție și iîngrijoarare toată această conferință de presă. Nu vreau să stric petrecerea anticorupților din Romania.

DNA-ul nu face probe falsificate, mai puțin cele anulate de instanță pentru că sunt falsificate. Doamna Kovesi nu a avut o conferință de presa, a vrut să transmită un mesaj exact ca un politician. Dânsa nu a vrut să lămurească nimic despre nimic.

De fiecare dată când era întrebată ceva concret spunea nu putem să vorbim că e o anchetă în curs, nu putem să vorbim că ne amendează marțienii, ea începând conferința de presă prezentând o probă dintr-un dosar în curs despre care nici nu mai știa dacă e o probă în dosar sau cum a fost obținută. Nu știa nimic. Discursul la nivel strict logic este perfect schizofrenic. Discursul. Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă.

Noi respectăm legea, nu s-a încălcat deloc legea, dar să vedem ce spune Inspecția Judiciară dacă s-a încălcat legea. Nu pot să vă spun dacă s-a încălcat sau nu legea, dar sigur nu s-a încălcat