Unboxing Oriflame c16 2017 + CONCURS

Publicat in Adina Tudorie de catre Tudorie Adina 22 Decembrie 2017 317 ori
Google+ WhatsApp
Unboxing Oriflame c16 2017 + CONCURS
Unboxing Oriflame c16 2017 + CONCURS

Hello. dragii mei! Dupa cum puteti observa acesta este unul dintre cele mai "scurte" clipurile ale mele.

Am vrut sa va arat noutatile acestei campanii inainte de inceperea ei,iar daca vreti si voi sa va achizitionati produsele cu reducere sau sa va formati o echipa si sa deveniti lider, atunci va astept cu mare drag in echipa mea!

Daca eu la varsta aceasta am putut, SIGUR SI TU POTI! Dupa ce am editat clipul am vazut ca mai sunt cateva greseli,dar am zis sa-l las asa deoarece era prea lung sa-l editez din nou. Pentru ca deja este o traditie ca la fiecare clip de acet tip sa organizez si un concurs, logic ca si de aceasta data am revenit cu unul. Concursul se incheie pe 1 decembrie si sunt 2 castigatoare.

REGULI CONCURS:

* Sa fii abonata canalului meu

* Sa dai like la acest clip si un share pe facebook in care sa etichetezi 3 personae

* Comentariu cu numele tau de facebook

As vrea sa fac si un Q&A, asa ca daca aveti intrebari interesante la care vreti raspuns, le astept cu mare drag in comentarii! Va astept in echipa mea sa ne distram,sa aratam bine si sa castigam bani!

♥ Aici iti poti face cont Oriflame absolut GRATUIT https://ro.oriflame.com/business-oppo... ,iar apoi o sa te contactez pentru a-ti trimite materialele necesare.

»Social Media« ✿instagram:https://www.instagram.com/adinatudori... ✿facebook: https://www.facebook.com/Adina-Tudori... ✿cont personal: https://www.facebook.com/AdinaElenaTu... ✿mail: adinamakeup@yahoo.com