Suporterii vor modificări în proiectul de hotărăre

Publicat in Editorial Sport de catre Adrian A. 27 Februarie 2017 376 ori
Google+ WhatsApp
Suporterii vor modificări în proiectul de hotărăre
Suporterii vor modificări în proiectul de hotărăre

Uniunea Suporterilor Petroliști a remis un comunicat referitor la asocierea dintre Consiliul Local Ploiesti si Asociatia Clubul Sportiv Petrolul 52 privind acordarea marcii "Petrolul Ploiesti". Fanii petroliști vor ca respectivul contrat să fie clar, concis, și să nu poată lăsa loc de interpretări. De aceea ei invită, în această săptămănă, conducerea clubului și consilierii locali la o discuție sinceră pe marginea acestui subiect iar eventualele modificări să fie acceptate de ambele părți. Iată în continuare comunicatul integral al suporterilor petroliști:

,,In legatura cu vehiculatul proiect de hotarare depus la Primaria Ploiesti de catre consilierii PSD si ALDE, proiect vizand asocierea dintre Consiliul Local Ploiesti si Asociatia Clubul Sportiv Petrolul 52, Uniunea Suporterilor Petrolisti doreste sa precizeze urmatoarele:
- USP saluta acest demers, ca de altfel orice initiativa menita sa contribuie la intrarea in normalitate, adica acordarea marcii "Petrolul Ploiesti" singurei entitati care a solicitat-o si care e indreptatita sa o primeasca, Asociatia Clubul Sportiv Petrolul 52, continuatoarea morala a istoriei si traditiei echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.
- USP nu a fost si nu este impotriva asocierii dintre Consiliul Local Ploiesti si Asociatia Clubul Sportiv Petrolul 52, in conditiile in care aceasta asociere va fi una transparenta si benefica ambelor parti. 
In acest sens, consideram ca varianta aparuta in presa a Contractului de Asociere care sta la baza proiectului de hotarare, este una care poate si trebuie sa suporte anumite modificari, modificari care vor trebui discutate si negociate de catre reprezentantii celor doua parti.
- Echipa de fotbal Petrolul Ploiesti a pornit de curand la un drum nou catre performanta, unul anevoios dar care se doreste a fi corect si bazat pe profesionalism si este de datoria noastra, a suporterilor petrolisti, sa veghem ca acest lucru sa se intample.In aceste conditii, este esential ca viitorul contract de asociere dintre Consiliul Local Ploiesti si Asociatia Clubul Sportiv Petrolul 52 sa fie unul clar,concis, care sa nu poata lasa loc la interpretari si mai ales, care sa elimine orice suspiciune privind aparitia ulterioara a vreunei alte echipe de fotbal cu numele Petrolul.
Prin urmare, invitam in saptamana 27 februarie - 3 martie, la o data stabilita de comun acord, atat reprezentantii Consiliului Local Ploiesti cat si pe cei ai ACS Petrolul 52 la o discutie sincera si deschisa pe marginea Contractului de Asociere dintre cele doua parti, pentru a putea porni cu dreptul si crea un cadru legal cat mai eficient in vederea punerii bazelor unui parteneriat solid si de durata".

In proiectul PSD-ALDE contractul de asociere ar fi valabil pe o perioadă de 18 luni. Clubul trebuie să plătescă 5000 lei, în trei tranșe trimestriale, în schimbul dreptului de folosință a mărcilor. Dacă marca va fi evaluată, beneficiarul va trebui să mai achite o diferență. Sunt căteva întrebări de pus. Este normal ca Petrolul'52 sa plătescă valoarea de inventar a mărcilor? După 18 luni ce se va întămpla? Condițiile de reziliere permit Municipalității să se retragă oricănd dacă o impun ,,interesele publice". S-a văzut în multe situații că aceste interese sunt de fapt politice și atunci nu este riscul prea mare ca această asociere să se rupă din motive pe care suporterii le vor eliminate definitiv?     

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.