Sponsor nou, atitudine invechita

Publicat in Editorial Sport de catre Cristian Anghelescu 20 Ianuarie 2014 Actualizat: 20 Ianuarie 2014 753 ori
Google+ WhatsApp
Sponsor nou, atitudine invechita
Sponsor nou, atitudine invechita

 

FC Petrolul are un nou sponsor si este o mutare mai importanta decat venirile lui Mutu si Zicu. Am fost la conferinta de presa oficiala dar acolo nu am inteles relatia dintre formatia ploiesteana si producatorul de automobile. Vroiam sa stim ce beneficii sunt dar am primit unele raspunsuri care necesitau intrebari suplimentare insa si acelea fara sorti de izbanda.

 

 

Mi-au adus aminte de conferintele de presa de la Astra unde fostul presedinte Buduru avea un limbaj specific. “Balonul verbal” il plimba pe tot terenul de nu intelegea nimeni nimic. Asa si la oficializarea relatiei cu cei al caror logo este fulgerul. Directorul pe Romania avea un discurs usor academic dar fara sa lamureasca. Ni s-a spus ca politica firmei nu permite dezvaluirea contractului. Totusi, compania a avut si are contracte de sponsorizare si alte cu echipe unde nu cred sa fie vreun secret legat de finantarea in sine.

 

Dar in Romania da bine ca totul sa se afle pe cai neoficiale. Cica 800 000 de euro ,in fiecare sezon, ar fi cel mai mare contract de acest gen din liga intai. Oficial acesta este pe un an si jumatate aceasi perioada fiind si pe angajamantele lui Mutu si Zicu. Partenerul principal al “lupilor” promite, in continuare, actiuni de marketing si comunicare. Pe viitor speram ca sponsorul sa ofere mai multe informatii care sa ajunga la suporteri. Ei au fost deschisi cum nu s-a mai intamplat pana acum, in Romania, cu venirile lui Mutu si Zicu.

 

Pe linga pirotehnie a surprins, placut, numarul mare de oameni veniti sa-l primeasca pe “Briliant”. Si el a fost impresionat dar miile de suporteri i-au aratat ca trebuie sa dea totul in tricoul galben-albastru. Actiunea Petrolului “l-a dat pe spate” si pe Dan Petrescu care a spus ca in viata lui nu a mai vazut asa ceva.

 

O premiera este si faptul ca jurnalele stirilor sportive incep si continua cu Petrolul. Mai ales de cand s-a auzit ca Mutu vine la Ploiesti. El este acum in Turcia alaturi de gruparea petrolista care mai si renunta la jucatori. Oficialii spuneau doar ca Younes nu pleaca dar stiau ca Benga si Dore se duc in Bulgaria pentru o cauza financiara mai buna. 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.