Viata bate gongul

Publicat in Editorial Sport de catre Cristian Anghelescu 13 Ianuarie 2014 681 ori
Google+ WhatsApp
Viata bate gongul
Viata bate gongul

Gongul de sfarsit de repriza la box a insemnat pentru antrenorul Titi Tudor un nou inceput. De data aceasta, pentru maestrul prahovean, gongul izbavitor a fost dat de medici.

 

 

 

Care l-au declarat invingator in lupta cu viata. Pentru antrenor, medicul anestezist Broasca si chirurgul Bradisteanu au fost arbitrii din ringul vietii. Cel din urma a tot dat decizii favorabile multor oamenii din sport dar si din alte domenii. Titi Tudor povestea ca i-a spus doctorului ca fuge din spital deoarece nu crede ca va trece peste aceasta cumpana. Insa medicul l-a convins chiar cu interventia chirurgicala pe care el insusi o suportase cu ani in urma. A fost momentul in care Titi “Prosop” a spus “pas” fricii si a mers pe mina medicului care i-a montat patru bypass-uri. Cu ajutorul acestora Titi Tudor se simte, acum, alt om dar cu aceleasi emotii.

 

Chiar daca inima a suferit, trairile antrenorului sunt la fel. S-a emotionat atunci cand copii l-au asteptat cu o “coregrafie” specifica. Impreuna cu aplauzele si florile primite au insemnat faptul ca inimile copiilor bat pentru maestru iar bucuria revederii a emotionat toata sala. Acolo unde maestrul credea ca nu mai ajunge dar iata ca a ajuns iar inima sa a batut un pic mai tare de la primirea inimoasa. Una care l-a determinat pe Titi Tudor sa aiba o atitudine si mai curajoasa.

 

A vazut ca cei mici il iubesc iar starea de bine l-a facut sa spuna ca se simte de patru ori mai puternic. Si ca va trai 104 ani atit cat i-au urat si medicii. Si tot “halatele albe” i-au recomandat sa se abtina de la rosul prosoapelor cel putin in perioada urmatoare. Iar pacientul a promis ca va menaja prosoapele asta si pentru ca sa-si menajeze inima. Si cum omul nu-si pierde umorul nici in cele mai grele momente, fiul sau, Titisor, facea haz de necaz spunand ca din cauza atitor prosoape toate scamele s-au dus la inima.

 

Dar odata cu interventia chirurgicala ele au disparut iar el a reaparut in peisajul cotidian. Va reveni la antrenamente pentru ca boxul romanesc are nevoie si de antrenori inimosi care sa descopere si sa formeze, in continuare, sportivi de valoare. Si parca “sportul cu manusi” nu mai e acelasi fara Titi Tudor in coltul ringului tragand cu dintii de prosop.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.