“13-14” cu Mitica

Publicat in Editorial Sport de catre Cristian Anghelescu 06 Ianuarie 2014 1259 ori
Google+ WhatsApp
“13-14” cu Mitica
“13-14” cu Mitica

In urma cu 11-12 ani, la radio, era o emisine ”13-14” cu Andrei. Realizatorul Andrei Gheorghe vorbea, timp de o ora, cu asculatorii si dezbateau un subiect la moda.

 

 

In fotbalul romanesc, la moda, este “sa le zica” Dumitru Dragomir. Chiar daca nu mai este la liga, “Mitica” ramane in atentia presei. Este adevarat ca are stil, mimica si limbaj colorat. Plus ca era considerat “Oracolul de la Balcesti” pentru previziunile date, de obicei martea, in fotbalul nostru.

 

Acum le zice in fiecare zi deoarece are si mai multa libertate de exprimare dupa ce a pierdut sefia LPF. Daca nu ajunge la o intelegere cu vreuna dintre televiziuni sa-si faca o emisiune la radio care sa se intituleze “13-14” cu Mitica. Dar sa fie dupa miezul noptii deoarece are multi dusmani in randul suporterilor.

 

Cu siguranta ca ar exista prelungirile prelungirilor la dialogul dintre parti deoarece Nea Mitica le stie pe toate. In anul ce tocmai a trecut, Dragomir si-a dat cu parerea de multe ori. Si tot de atatea ori i-a enervat pe suporterii petrolisti deoarece “Oracolul” era, uneori, si impresar. Cei de la Steaua erau indemnati sa-l transfere pe haitianul Alcenat, asta ca sa ofer doar un singur exemplu. Si la sfarsitul anului trecut, “13-14” cu Mitica stia ca antrenorul Cosmin Contra va fi ales sa conduca echipa nationala. Dupa cateva zile, el a spus ca Reghecampf e cel mai bun si trebuie sa antreneze nationala Romaniei.

 

Tot Mitica auzise ca Mutu nu mai vine la Petrolul dar acesta este mai aproape ca niciodata de “gazari” mai ales dupa ce francezii au anuntat rezilierea contractului. Majoritatea zvonurilor lansate de Dumitru Dragomir au fost in dezavantajul Petrolului. Si cum in 2014, trupa lui Contra se bate la campionat, cu siguranta vom mai auzi multe la “13-14” cu Mitica.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.