“Debransati” de la fotbal

Publicat in Editorial Sport de catre Admin.A 22 Decembrie 2013 1367 ori
Google+ WhatsApp
“Debransati” de la fotbal
“Debransati” de la fotbal

Unele cluburi din liga intai vor sa fie debransate de la fotbal. Mai ales de cand incepe frigul si sistemele de incalzire ale terenurilor trebuiesc pornite ca jucatorii sa ofere un fotbal dezghetat.

 

 

Insa, la finalul lui 2013, nu este asa, iar Petrolul a avut de suferit la ultimul meci de la Targu-Jiu. Acolo unde, spunea Contra, oltenii nu au vrut sa porneasca sistemul de incalzire al gazonului pe motiv ca acesta costa. Dar acest lucru ii putea costa accidentari grave chiar pe Eric si pe ceilalti, nu numai pe fotbalistii Petrolului. I

 

ncalzirea costa si la stadionul “Ilie Oana” si pe alte arene, foarte putine, dar si in casele romanilor care platesc pentru ce ofera furnizorul. Din ce stiu, sistemul de incalzire al terenului era obligatoriu in caietul de licenta al fiecarui club, impus de Liga Profesionista de Fotbal, chiar din acest sezon. Dar unii conducatori gandesc ca e bun facut acolo dar nu-i dam drumul decat in cazuri exceptionale. Sau nu il folosesc pentru a impiedica echipa mai buna sa joace pe o suprafata buna.

 

“Liga lui Gino” ar trebui sa ia atitudine si sa amendeze drastic cluburile care nu pun in functiune incalzirea terenului. Un exemplu pozitiv, terenul de la Giurgiu, a avut incalzirea functionabila iar terenul a fost impecabil. Nu s-au plans de costuri, nu au recurs la practici murdare astfel ca s-a putut juca fotbal. Din pacate si suporterii Petrolului au fost “debransati” de la fotbal odata cu intrarea echipei in vacanta. Insa rezultatele Petrolului din 2013 ii fac sa stea in maieuri prin casa. Asta pentru ca gruparea ploiesteana a avut un an de exceptie cu ocuparea locului 3, sezonul trecut, castigarea Cupei Romaniei, evolutia in preliminariile Europa League si locul 2 la jumatatea noului campionat. Contra spunea ca isi doreste un 2014 la fel de fructuos iar publicul petrolist va fi la fel de calduros.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.