Confirmati cu turcii succesul impotriva rusilor!

Publicat in Editorial Sport de catre Cristian Anghelescu 21 Octombrie 2013 830 ori
Google+ WhatsApp
Confirmati cu turcii succesul impotriva rusilor!
Confirmati cu turcii succesul impotriva rusilor!

CSU Asesoft a onorat invitatia de a juca in EuroCup. Succesul de la Khimki rivalizeaza, spun unii, cu trofeul cucerit, in 2005, de gruparea ploiesteana.

 

 

 

Raman la parerea ca acea performanta se mentine pe primul loc intr-un top al victoriilor memorabile in Europa. Desi antrenorul Dado Arnautovic a spus ca izbanda de la Moscova, este cea mai tare din istoria clubului. Alte succese de tinut minte sunt cele cu Akasvayu Girona, Cholet Basket, Touloun sau Fenerbahce.

 

Toate aceste izbanzi au fost traite, de-a lungul timpului, de o parte dintre jucatorii si antrenorii care sunt, acum, la Ploiesti. Ma refer la principalul Arnautovic, secundul Titi Mircea si jucatorii Burlacu si Szijarto. Exceptand traseul din 2005, alb-albastrii au pierdut calificarea, uneori la limita, alteori detasat.

 

Insa acum, cand te impui la o formatie rusa ce este considerata a treia favorita la cucerirea trofeului, esti obligat sa castigi si urmatorul meci, pentru a confirma invitatia forului european dar, mai ales, sa-ti maresti sansele de a te califica mai departe.

 

Primele doua formatii din grupa trec la urmatoarea faza din cea de-a doua competitie europeana, ca valoare, dupa Euroliga. Iar urmatoarea batalie a campioanei Romaniei este, in sala Olimpia, contra turcilor de la Pinar Karsyaka.

 

Se vor infrunta o echipa care a uimit baschetul european si o alta care a invins, la 30 de puncte diferenta, formatia bosniaca Igokea. Presiunea va fi mare, mai ales pe trupa lui Arnautovic deoarece joaca pe “propriul parchet”. Insa gruparea ploiesteana beneficiaza de una din cele mai bune echipe care au fost, pana acum, la Ploiesti, iar psihicul trebuie sa se ridice la valoarea individuala, iar echipa sa confirme aprecierile de pana acum.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.