Toate sporturile de pe toate locurile?

Publicat in Editorial Sport de catre Cristian Anghelescu 30 Septembrie 2013 1104 ori
Google+ WhatsApp
Toate sporturile de pe toate locurile?
Toate sporturile de pe toate locurile?

Sala Sporturilor Olimpia este renovata si gata de inaugurare. Dar este pregatita sa gazduiasca spectatorii pentru toate meciurile?

 

 

 

Mi-am pus aceasta intrebare in momentul in care am vazut o poza facuta de colegii de la fairplaydeprahova.ro si cu care ilustrez aceste randuri. In fotografie se vede partea cea noua unde, inainte, erau vestiarele, sala de conferinta, intrarea in sala si altele. Forma si dimensiunea pun la indoiala faptul ca, din acea tribuna, spectatorii vor putea urmari si meciurile echipelor de handbal feminin si masculin CSM Ploiesti. Sau poate acea tribuna serveste doar cand sala va fi plina la meciurile de baschet.

 

Este posibil sa ma insel chiar daca, poza respectiva a starnit, deja, comentarii pe internet. Si nu este normal sa se intample asta dupa ce, in oras, sunt si alte locatii sportive construite intr-un mod nefericit. Ma refer la Sala “Doroftei” unde, chiar la toate partidele, trebuie sa stai in primele randuri sa urmaresti meciul altfel n-ai nici o sansa. Sau la Sala “Octavian Bellu” unde, din cauza dimensiunii, au fost tot felul de discutii si nemultumiri.

 

E drept, nu se compara salile colegiilor cu una de 3.500 de locuri. Dar de ce sa nu fie totul in regula si toata lumea sa se bucure de pe orice scaun ar sta in Sala Sporturilor Olimpia. Mai ales ca spectatorii, alaturi de sportivi, s-au saturat sa faca drumuri prin judet ca sa sustina echipa favorita, sa se antreneze sau sa joace.

 

Baschetbalistul Catalin Burlacu ii indemna mereu pe politicieni sa termine lucrarile cat mai repede. Iar antrenorul Mircea Anton se bucura de faptul ca, echipa s-a mutat in sala din Strejnicu dupa ce a scapat de drumul si conditiile de la Plopeni. Acum Sala Olimpia inseamna “acasa” si trebuie sa gazduiasca cat mai multe performante ale lui CSU Asesoft si CSM Ploiesti. Iar administratia sa profite de noile conditii si sa aduca cat mai multe competiti interne si internationale la Ploiesti. Evident, fara a incurca adevaratii beneficiari ai arenei.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.