“Lupii” n-au prins “cainii”

Publicat in Editorial Sport de catre Cristian Anghelescu 22 Septembrie 2013 1352 ori
Google+ WhatsApp
“Lupii” n-au prins “cainii”
“Lupii” n-au prins “cainii”

Lupii” lui Contra n-au reusit sa prinda “cainii” lui Multescu. Doar i-au ajuns, insa greu, dupa multe incercari ratate.

 

 

Cel care i-a intepat a fost Albin

 

Juan Albin, recent intrat in “haita”, a adus un punct Petrolului in penultimul minut de joc, la prima aparitie in tricoul galben-albastru. Si inca un meci, al 25-lea, fara infrangere pentru antrenorul Cosmin Contra.

 

Vanatoarea incepuse, surprinzator, cu o lovitura a dinamovistilor prin Curtean, fost coechipier si jucator a lui Contra. Dupa inca o reactie a gazdelor, rezolvata de Pecanha, si-a intrat in rol “primarul” meciului. Centralul Avram a arbitrat slab cum s-a vazut si din pub. Cateva decizii gresite si decisive luate numai impotriva Petrolului. Golul lui Dore, anulat aiurea, hentul prin alunecare comis de un fundas dinamovist si intrarea mai mult decat abraziva a lui Balgradean la Alcenat. Arbitrul a dictat penalty fara sa-l elimine pe cel care a contribuit la acest rezultat.

 

Aceste faze imi aduc aminte de ce spunea Contra dupa meciul cu Chiajna. Echipa este vanata de arbitri iar ce a fost aseara confirma temerile antrenorului care, dupa meci, si-a reprosat faptul ca nu l-adesemnat pe Albin sa execute penalty-ul. Dar la antrenamente, Guilherme este convingator.

 

Dar intreb eu, de ce nu a executat De Lucas sau Alcenat, poate cel mai bun om al Petrolului? Mijlocasul Boudjemaa putea fi insa, eroul echipei si al suporterilor daca reusea sa finalizeze pasa excelenta a lui De Lucas. Petrolul ia, totusi, un punct care o plaseaza in fruntea clasamentului dar impresia este ca a iertat, a nu stiu cata oara, un adversar pe care trebuia sa-l bata.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.