A venit cupa!!!

Publicat in Bogdan Toader de catre 03 Iunie 2013 2059 ori
WhatsApp
A venit cupa!!!
A venit cupa!!!

Toata presa nationala a scris astazi despre victoria Petrolului Ploiesti in Cupa Romaniei. Publicul era informat despre echipa ploiesteana, despre parcursul ei in campionat, unde a reusit sa se claseze pe podium, dar si despre jucatorii extraordinari care, in pofida accidentarilor multiple si a absentelor de pe urma cumulului de cartonase galbene si rosii, au facut o partida fantastica in fata adversarilor de la CFR Cluj, castigand dupa 18 ani, Cupa Romaniei.

 

 

 

Poate ca au fost scrise destule randuri pe aceasta tema iar subiectul a fost analizat din toate unghiurile posibile, dar un astfel de moment trebuie analizat in amanunt, iar cei care au reusit sa readuca Ploiestiul pe harta mondiala a fotbalului trebuie sa primeasca multumirile si felicitarile noastre.

 

Aceste felicitari trebuie sa ajunga atat la jucatorii, antrenorii, conducatorii clubului petrolist, dar si la minunatii suporteri, care au fost prezenti la fiecare partida si au sustinut echipa pe tot parcursul campionatului. S-a scris astfel, pe data de 01.06.2013, o pagina a fotbalului romanesc.

 

Sunt sigur ca aceasta achipa ne va reprezenta cu succes anul viitor in Europa League si daca toti cei implicati si carora acum le-am adus felicitari se vor implica la fel de mult, poate vom gasi si alte motive sa iesim in strada…

 

As vrea sa inchei prin a aminti ca zilele aceastea se disputa si finala campionatului national la baschet, iar Ploiestiul este reprezentat, ca de fiecare data, de CSU ASESOFT. Ar fi al 9-lea titlu din vitrina clubului, iar fanii ploiesteni trebuie sa vina luni, 3 iunie ora 20.00 sa sustina echipa.

 

Bogdan Toader blog

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.