Nimeni nu vrea sa imprumute Primaria Ploiesti

Publicat in Alex Calinoiu de catre Admin.A 13 Februarie 2013 Actualizat: 03 Martie 2013 2564 ori
Google+ WhatsApp
Nimeni nu vrea sa imprumute Primaria Ploiesti
Nimeni nu vrea sa imprumute Primaria Ploiesti

Licitaţia demarată în 2012 de Primăria Ploieşti pentru contractarea unui credit bancar în valoare de 22 de milioane de euro a fost anulată, în mod automat, din cauza faptului că nicio bancă nu s-a arătat interesată să participe la ea. Procedura fusese demarată în luna octombrie a anului trecut şi viza selectarea celei mai bune oferte pentru obţinerea unui credit pe o perioadă de 15 ani. Primăria Ploieşti nu a prezentat, se pare, interes, pentru ofertanţi.

 

Contractarea unui nou împrumut, în valoare de 22 de milioane de euro, a fost una din primele decizii luate de Iulian Bădescu după obţinerea funcţiei de primar, propunerea fiind aprobată în Consiliul Local Ploieşti vara trecută. La acea vreme, Bădescu explica faptul că, din vechiul credit, de 40 de milioane de euro, luat în mandatul Volosevici, fuseseră angajate foarte multe cheltuieli pentru infrastructură rutieră şi reabilitări termice, astfel că era nevoie de un nou împrumut pentru cofinanţarea proiectelor europene.

 

Se pare, totuşi, că va fi lansată o nouă licitaţie, potrivit unor surse din cadrul Primăriei.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.