TOATE ACTELE completurilor de 5 de la Curtea Supremă din ultimii 4 ani sunt ILEGALE.

Publicat in Sorina Matei de catre Sorina Matei 07 Noiembrie 2018 361 ori
Google+ WhatsApp
TOATE ACTELE completurilor de 5 de la Curtea Supremă din ultimii 4 ani sunt ILEGALE.
TOATE ACTELE completurilor de 5 de la Curtea Supremă din ultimii 4 ani sunt ILEGALE.

CCR a decis definitiv şi obligatoriu: de 4 ani!!! TOATE deciziile DEFINITIVE PRONUNŢATE de către completele de 5 judecători de la Înalta Curte sunt ILEGALE. Pentru că la rândul lor completele de judecată au fost ilegale, fiind formate cu încălcarea legii. Adică ilegal. O ilegalitate inventată de Stalin Stanciu şi continuată de Tarcea, totul pentru a "controla" completurile şi implicit deciziile emise de către acestea. Cauză de NULITATE ABSOLUTĂ în instanţă! Pentru cei care nu mai pot face contestaţie în anulare în speţele în care au fost condamnaţi definitiv, există CEDO. Toate deciziile definitive din ultimii 4 ani pronunţate de completele de 5 ale Curţii Supreme în privinţa TUTUROR condamnărilor şi chiar şi achitărilor se pot acum redeschide. TOATE ACTELE completurilor de 5 de la Curtea Supremă din ultimii 4 ani, tot ce au generat, toate cercetările judecătoreşti, inclusiv pronunţările, deciziile, hotârârile emise, sunt ILEGALE.


De 4 ani!!!! la Curtea Supremă de Justiţie din România "s-a făcut justiţie", s-au dat condamnări şi achitări definitive, CU ÎNCĂLCAREA FLAGRANTĂ ŞI ÎN FORMĂ CONTINUATĂ A LEGII.

"Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi:1. A admis sesizarea formulată de prim-ministrul Guvernului României și a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament, pe de o parte, şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe de altă parte, generat de hotărârile Colegiului de conducere a Înaltei Curți de Casație și Justiție, ÎNCEPÂND cu Hotărârea nr.3/2014!!!!!!!!!!!!!!! (Stanciu Stalin), potrivit cărora au fost desemnați prin tragere la sorți doar 4 din cei 5 membri ai Completurilor de 5 judecători, contrar celor prevăzute de art.32 din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, astfel cum a fost modificat şi completat prin Legea nr.255/2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urmează a proceda de îndată la desemnarea prin tragere la sorți a tuturor membrilor Completurilor de 5 judecători, cu respectarea art.32 din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, astfel cum a fost modificat şi completat prin Legea nr.207/2018.Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică, potrivit art.36 din Legea nr.47/1992, prim-ministrului, Senatului, Camerei Deputaţilor şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie și se publică în Monitorul Oficial al României, Partea
I."