Nimeni nu e vinovat pana cand nu se demonstreaza vinovatia

Publicat in Sorina Matei de catre Sorina Matei 08 Octombrie 2018 210 ori
Google+ WhatsApp
Nimeni nu e vinovat pana cand nu se demonstreaza vinovatia
Nimeni nu e vinovat pana cand nu se demonstreaza vinovatia

După o luptă dementă, pe viaţă şi pe moarte, de 3 luni, în care democrații și mașinăria lor absolut infernală care au folosit orice fel de armă să-i întoarcă judecătorului Kavanaugh şi familiei sale absolut toată viața pe dos, portretizându-l un fel de asasin nr 1 al statului, desfiinţându-i fiecare zi din copilărie prin campanii, proteste, metode, moduri de operare, dealuri politice, ţipete de nemaiîntâlnit, demonizându-l la proporţii absolut halucinante încă de la 14 ani, omul cu o carieră în sistemul judiciar fără pată, fiind verificat de 7 ori de FBI, a câștigat astăzi Curtea Supremă.

Kavanaugh fost confirmat de Senat cu 50 de voturi la 48. Cea mai neagră şi teribilă perioadă din istoria Senatului american, care se poate descrie prin cel mai puternic şi dement hit politic, character assassination şi mob rule, s-a încheiat. Asta înseamnă că Trump câştigă a treia pârghie a statului, puterea judiciară, chiar înainte de alegeri.

Tot astăzi, prin validarea judecătorului, în Curtea Supremă de Justiţie a SUA majoritatea s-a schimbat cu 5 la 4 în favoarea republicanilor iar Trump mai are de nominalizat încă un judecător pentru că un alt democrat se retrage. Aşa că foarte probabil în acest mandat Curtea Supremă de Justiţie va fi 6 la 3 în favoarea republicanilor. Fără Curtea Supremă şi FBI, democraţii, aşa cum recunosc, au pierdut tot ce puteau în materie de putere judiciară.

Sorina Matei