prichindelul-poliglot3

Luni, 03 Octombrie 2011 21:55

TIB 2011 începe pe 5 octombrie, la Romexpo. Vezi detaliile.

Scris de  Administrator

Cea de-a 37 – a editie a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB, cea mai cunoscuta dintre manifestarile expozitionale organizate de SC ROMEXPO SA, se va desfasura, anul acesta, in perioada 5 – 8 octombrie si va fi, asa cum ne-am obisnuit deja, un cadru perfect pentru facilitarea contactului nemijlocit intre o oferta bogata de produse si servicii din domeniul tehnic si numerosii vizitatori specialisti.
Si de aceasta data, TIB isi propune sa aduca in atentia specialistilor noutatile tehnologice de ultima ora, sa prezinte corect si concret realizarile industriei de profil si, nu in ultimul rand, sa contribuie la amplificarea dialogului comercial.

Editia din acest an a Targului Tehnic International Bucuresti, organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, se bucura de participarea a peste 300 firme din 17 tari, ce expun pe o suprafata de peste 16.000 mp. Beneficiind de o puternica prezenta internationala, targul gazduieste expozanti veniti din Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.

Targul se va desfasura in pavilioanele A, C2, C4, C5, ale Centrului Expozitional ROMEXPO.

Si in acest an, tematica TIB include domenii de mare interes pentru industria romaneasca, cele mai importante dintre ele fiind urmatoarele:

Inginerie Mecanica, Masini Unelte si SculeRoboti IndustrialiPompe, Compresoare si Echipamente HidrauliceMetalurgie si SuduraInginerie Electrica, Electronica si AutomatizariAparatura de Masura, Control si TestareIT si Software IndustrialComunicatiiMasini si Utilaje pentru Producerea si Prelucrarea Maselor PlasticeInginerie Auto,Transport si Depozitare

TIB 2011 gazduieste, de asemenea, un bogat program de conferinte si seminarii, workshop-uri si mese rotunde, evenimente ce se constituie intr-o platforma de informare si dezbatere a celor mai noi tehnologii, servicii si echipamente din industrie. Dintre cele mai importante astfel de manifestari conexe amintim : « Forumul Anual al Electricienilor – editia 2011 » si Concursul National « Electricianul Anului 2011 » sustinute de Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Conferinta Nationala « Produsele Chimice si Materialele de Constructii » sustinuta de Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania (APMCR) si, nu in ultimul rand, sesiunile de dezbateri pe teme de mare actualitate si interes ce se vor desfasura, in fiecare zi, la standul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Anexam programul complet de manifestari conexela TIB2011.

In aceeasi perioada cu TIB se desfasoara si INVENTIKA – Salon International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi, organizat impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, manifestare menita sa sprijine promovarea cercetarii si inventiilor romanesti intarasi strainatate.

Programul de vizitare al acestor expozitii este urmatorul :

In perioada 5 – 7 octombrie 2011: intre orele 10.00 – 18.00
In data de 8 octombrie 2011: intre orele 10.00 – 16.00
Pretul unui bilet de intrare este 5 RON

Citit de 896 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite