Declaraţia şocantă a lui Corneliu Vadim Tudor despre incinerarea lui Nicolaescu: "Va fi băgat ca un grătar cu mititei în cuptor"

Publicat in Ştiri Naţionale de catre 04 Ianuarie 2013 1797 ori
Google+
Declaraţia şocantă a lui Corneliu Vadim Tudor despre incinerarea lui Nicolaescu: "Va fi băgat ca un grătar cu mititei în cuptor"
Declaraţia şocantă a lui Corneliu Vadim Tudor despre incinerarea lui Nicolaescu: "Va fi băgat ca un grătar cu mititei în cuptor"
Corneliu Vadim Tudor s-a declarat împotriva incinerării şi susţine că acest ritual nu este creştinesc şi nu va face decât să-i mistuie sufletul lui Sergiu Nicolaescu.
 


"Când am aflat că s-a stins din viaţă, m-am rugat în genunchi pentru sufletul lui. M-am rugat ca Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Cerului. L-am sunat de Revelion să-i urez "La mulţi ani", dar nu mi-a răspuns. Mi-am dat seama că e rău", a spus Vadim, la România Tv.

"Nu ştiam de dorinţa lui de a fi incinerat. Noi aveam o sintagmă, în converasţiile noastre prelungi Eugen Barbu, "văduvele abuzive". Eu nu o cunosc pe cea de-a treia soţie a lui Sergiu, s-ar putea să fie de cea mai bună intenţie, n-o atac,dar o cunosc pe sora lui şi ştiu cât e de corectă. Dacă ea a spus că a fost ultima dorinţă a lui Nicolaescu a fost să fie dat pradă focului mistuitor înseamnă că aşa stau lucrurile. Dar e un ritual de incinerare care e împotriva creştinismului. Gândiţi-vă că ar dispărut toate moaştele", a mai spus Vadim.


"Fac un apel la familie, vreau să merg şi eu cu flori la el. Sergiu este un model. E o problemă de ordin social şi moral. Sergiu nu-şi mai aparţine, nu aparţine nici familiei, e al României. Omul nu e un gunoi să-l duci aş ala gunoi. Noi cui îi rămânem? Vrem să mergem la crucea lui! Omul nu e un trabuc, nu e o ţigară să-l bagi într-o scrumieră! Nu este frumos! Dacă era un ritual de înmormântare veneam la Bucureşti, acum sunt la Bran. Uneori la sinucigaşi, Biserica este de acord să permită unui preot să facă o slujbă. Probabil că şi la incinerare se va ţine o slujbă. Sergiu merita funerarii naţionale. Cea făcut el pentru România, n-a făcut o armată întreagă. El trebuia înmormântat la Bellu ca să meargă lumea în pelerinaj. Cel mai mare duşman al lui Sergiu Nicolaescu a fost familia! Slubă nu, înmormântare, nu, vor să îl bage într-un dac. Viaţa lui probabil a fost un calvar, mă revolt! Nu a bănuit că va muri, era sportiv, de aia cred că nu are un testament scris", a mai spus acesta.
 

"Sunt atât de trist, un om frumos, impunător, care radia lumină în jurul lui, să îl bagi ca pe un grătar cu mititei în cuptor", a mai declarat Vadim.

sursa: Cancan.ro

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro