prichindelul-poliglot3

Luni, 05 Noiembrie 2012 18:01

(VIDEO 18+) Elevii romani: SEX ORAL in toaleta scolii "Haide fa, ce te uiti la ea"

Scris de  Administrator
(VIDEO 18+) Elevii romani: SEX ORAL in toaleta scolii "Haide fa, ce te uiti la ea" (VIDEO 18+) Elevii romani: SEX ORAL in toaleta scolii "Haide fa, ce te uiti la ea"

Imagini incredibile dintr-o scoala din Romania. Mai multi elevi "imbina utilul cu placutul" intr-un loc in care se presupune ca ar trebui sa le formeze principii de viata.

 

 

Elevii se "distreaza" intretinand relatii sexuale in pauzele dintre ore, filmand fara nicio retinere "realizarile" lor. In cazul de fata, nu putem spune daca este vorba despre un abuz sau un act sexual consimtit, insa putem concluziona ca cel care filmeaza este partas la "eveniment". Atentie, imagini cu un ridicat impact emotional.

sursa si video pe: http://jurnalul.ro

(VIDEO 18+) Elevii români: SEX ORAL în toaleta şcolii "Haide fă, ce te uiţi la ea"

Citit de 16713 ori
Ultima modificare Marti, 25 Iunie 2013 20:02
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite