Scuderia lui Alibec

Publicat in Sport 03 August 2018 1371 ori
Google+ WhatsApp
Scuderia lui Alibec
Scuderia lui Alibec

Denis Alibec poate concura foarte bine în Formula 1. Asta pentru că puternicul atacant al Astrei are o scuderie cu 412 cai-putere! Fotbalistul face senzație de căte ori vine la antrenament. Asta pentru că rulează la bordul unui McLaren care costă 170.000 de euro. Colegii spun că le este teamă să facă o tură cu superbul exemplar iar antrenorul glumește pe seama acestui bolid.

Neluț Roșu( mijlocas, Astra):,,Mi-e frica sa o conduc pentru ca daca io lovesc trebuie sa-mi vand casa sa-mi cumpar alta! Eventual ii spun sa ma duca o tura sa vedem cum merge dar si asa mi-e teama! Trebuie sa-mi pun doua, trei centuri de siguranta, asa ca mai bine nu!

Marius Măldărășanu(antrenor Astra):,, N-as incerca un astfel de model ca nici nu stiu pe unde sa ma urc in masina, ha,ha! Glumesc, asta este Denis, trebuie luat ca atare, este un baiat extraordinar. Il vad din ce in ce mai motivat pe teren si sper sa continue tot asa."

Dacă Astra l-a readus pe Alibec este posibil să-l piardă pe președintele Dani Coman. Acesta are oferte de la mai multe echipe din liga întăi printre care și CFR Cluj. Măldărășanu știe de aceste oferte dar crede că nu va părăsi echipa:,, A fost dorit de mult la CFR si nu numai acolo. Este un conducator tanar, ambitios, care isi doreste -performanta oriunde lucreaza. Acum nu cred ca ar lasa Astra mai ales ca si-a pus amprenta aici. El a format lotul, staff-ul tehnic, nu cred ca lasa echipa in plin sezon". Echipa astristă a pregătit la Ploiești un nou meci de campionat. Trupa antrenată de Măldărășanu și Vintilă va juca, măine seară, la Giurgiu, cu Sepsi Sfăntu Gheorghe.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.