Țigănașu a debutat, Isvoranu și Ghinga nu au jucat

Publicat in Sport 12 Iulie 2018 329 ori
Google+ WhatsApp
Țigănașu a debutat, Isvoranu și Ghinga nu au jucat
Țigănașu a debutat, Isvoranu și Ghinga nu au jucat

Unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai Petrolului, venit în această vară, a debutat în formația ploieșteană. Alexandru Țigănașu a jucat, în ultimul sfert de oră, luăndu-i locul, în teren, lui Mergim Neziri. Din considerente tactice, nu au evoluat portarul Daniel Isvoranu și fundașul central Sebastian Ghinga. Poate și din această cauză, cei doi fiind doriți titulari în noul sezon, trupa lui Leo Grozavu nu a arătat grozav în apărare. Jocul cu Tuzla City i-a arătat principalului petrolist faptul că este mult de lucrat în defensivă.

Ambele goluri primite de petroliști au venit din zona centrală acolo unde marcajul a fost inexistent. Este normal într-un fel avănd în vedere că antrenorul Grozavu are destui jucători noi și încearcă diferite formule de joc pînă o găsește pe cea mai bună. ''Lupii-galbeni'' au purtat un echipament roșu în acest joc și au dominat prima repriză. Ei au avut căteva ocazii prin Nica, Ciocălteu, Neziri și Chindriș. Pînă la urmă golul petroliștilor a fost un autogol. Spre finalul primei reprize EFENDIC , în încercarea de a respinge din faţa lui Ciocâlteu, a prins un şut sănătos, nelăsându-i vreo şansă portarului său.

Partea secundă s-a mai echilibrat și după zece minute, Petrolul a rămas în zece oameni deoarece fundașul Velisar a primit al doilea galben fiind eliminat iar altă înlocuire nu a mai fost permisă. În minutul 70, MITROVIC a restabilit egalitatea, tot cu o lovitură de cap, expediată din preajma careului mic. Iar în ultimul minut de joc cei de la Tuzla au marcat golul victoriei prin KOJIC, cu o reluare din faţa porţii. Următorul joc de verificare al ''lupilor'', este programat sâmbătă, în compania prim-divizionarei slovene Krsko.

Petrolul: Bolboaşă (cpt) (63 Petrişor) – Olaru (77 Rusu), Antoche (67 Plămadă), Cazan (67 Ţicu), Velisar – Chindriş (46 Danci) – Cruceru (60 Ene), Ciocâlteu (70 Herea) – N. Popescu (67 Saim Tudor), Nica (36 Lambru, 70 Arnăutu), Neziri (75 Ţigănaşu). Antrenor: Leo Grozavu.

FK Tuzla: Fejzic – Efendic, Kostic, Kojic, Obradovic – Stojcev, Music, Stjepanovic – Nurkic, Mahmutovic, Crnkic. Au mai jucat: Poturhalic, Ziljkic, Comor, Siranovic, Mitrovic, Stokic, Vukmirovic. Antrenor: Slobodan Starčević. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.