După ce trag de fiare se recuperează în butoaie

Publicat in Sport 11 Iulie 2018 526 ori
Google+ WhatsApp
După ce trag de fiare se recuperează în butoaie

Fotbaliștii Petrolului trag tare în cantonamentul din Slovenia iar la finalul antrenamentelor se recuperează în butoaie. Claudiu Herea, Paul Antoche, Andrei Rusu și ceilalți jucători se bagă în butoaiele cu apă rece la care kinetoterapeutul Virgil Iordache adaugă un sac cu cuburi de gheață. Cantonamentul petroliștilor de la Terme Catez are prevăzut și un centru de distracții acvatic care se află gard în gard cu terenul de antrenament al ''lupilor''. Plămadă și coechipierii se uită cu poftă la aquapark-ul de lîngă ei dar trebuie să se mulțumească cu porțiile de ''distracții'' oferite de staff-ul petrolist. Dacă totul va decurge bine poate principalul Leo Grozavu le va oferi băieților, spre finalul cantonamentului, o după amiază la toboganele cu figuri fioroase.

Leo Grozavu combină cele două antrenamente zilnice. Se lucrează pe partea fizică cu preparatorul Ovidiu Chiribici după care se trece la minge, sub comanda lui Grozavu şi a secundului Mugurel Cornăţeanu. În vreme ce portarii se pregătesc separat, cu Vasile Şleam. În lot se află și fundașul Alex Țigănașu care a fost declarat jucător liber de comisia aferentă din cadrul FRF și poate deveni, oficial, noul fotbalist al Petrolului. Un alt jucător, brazilianul Sobrinho, mai este supus astăzi unor investigații medicale și dacă totul decurge normal, măine va ajunge în cantonamentul de la Terme Catez. În această după-amiază, Petrolul va disputa primul test din Slovenia împotriva lui Tuzla City, formaţie nou-promovată în prima ligă din Bosnia. După joc, unul din portarii echipei, Mirel Bolboașă, va fi sărbătorit de haită pentru cei 29 de ani împliniți.

Cele două adversare au luat, deja, un prim contact intersectându-se pe terenurile de antrenament ale stabilimentului, tot aici unde s-au pregătit, în acestă perioadă, şi jucătorii bosniaci. Dar dacă pentru Petrolul acesta va fi primul joc amical, pentru Tuzla va reprezenta testul final al cantonamentului, echipa antrenată de către Slobodan Starcevic urmând să plece spre casă joi dimineaţă. Partida dintre Petrolul şi Tuzla se va desfăşura la Brezice, o localitate situată la circa 5 kilometri de Terme Catez, startul urmând să se dea la ora locală 17.00, un ceas mai târziu în România.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.