''Lupii galbeni'' și ''caramelele albastre''

Publicat in Sport 10 Iulie 2018 624 ori
Google+ WhatsApp
''Lupii galbeni'' și ''caramelele albastre''
''Lupii galbeni'' și ''caramelele albastre''

Petrolul se pregătește în Slovenia în aceași mini-stațiune în care se află și echipa under 18 a formației engleze Everton FC, poreclită ''The Toffees'' și ''The Blues''. Resortul oferă condiţii ideale pentru antrenamente, fiind dotat cu trei terenuri de fotbal impecabile şi cu alte facilităţi pentru refacere. Iar amfitrionul petroliştilor, adică omul care are grijă să nu le lipsească nimic fotbaliștilor petroliști, este un fost internaţional sloven, Goran Sankovic. Cel care, în toamna lui 2001, bifa una dintre cele cinci apariţii ale sale în tricoul echipei naţionale chiar la Bucureşti, în celebrul meci de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2002. Astăzi, trupa lui Leo Grozavu a intrat într-un program cu două antrenamente, iar de miercuri „lupii” încep şi jocurile test programate pentru acest stagiu.

Prima adversară a ploieştenilor va fi formaţia Tuzla, cea care a promovat, în această vară, în prima ligă din Bosnia. Partida se va disputa la Brezice, o localitate foarte aproape de Terme Catez, de la ora locală 17.00, o oră mai târziu în România. Nu a făcut deplasarea în Slovenia, deocamdată, jucătorul brazilian Jean Theodoro, cel care a rămas în ţară pentru a efectua câteva investigaţii medicale suplimentare, urmând ca, dacă totul va fi în regulă, să se alăture lotului pe parcursul acestei săptămâni. A fost lăsat acasă și fundașul Jean Prunescu. El mai are trei ani de contract cu Petrolul însă oficialii clubului vor să ajungă la o înțelegere cu Prunescu privind rezilierea contractului.

Iată lotul complet prezent în cartierul general de la Hotel Terme, din Terme Catez, o mini-staţiune amplasată lângă graniţa sloveno-croată: Mirel Bolboaşă, Daniel Isvoranu, Petrişor Leonard – Alberto Olaru, Andrei Rus, Florin Plămadă, Lucian Cazan, Sebastian Ghinga, Paul Antoche, Valentin Ţicu, Mihai Velisar, Mergim Niziri, Marius Chindriş, Cristian Danci, Antonio Cruceru, Mihai Ene, Claudiu Herea, Saim Tudor, Nini Popescu, Alexandru Ciocâlteu, Sergiu Arnăutu, Cosmin Lambru şi Alexandru Nica.

Chiar înainte de plecarea spre Slovenia, oficialii petroliştilor au definitivat situaţiile lui Andrei Rus şi Mergim Neziri, ambii semnând angajamentele cu Petrolul Ploieşti, valabile până la finalul acestei stagiuni. De asemenea, la capitolul certitudini pentru sezonul viitor poate fi trecut şi numele lui Mihai Ene, transferat sub formă de împrumut, până în vara lui 2019, de la Viitorul Constanţa. De menţionat şi faptul că lui Andrei Rus, jucător care n-a împlinit încă 18 ani, astăzi i-a sosit şi convocarea pentru o acţiune a reprezentativei U19 a României, ce se va derula în perioada 28 iulie-09 august şi va cuprinde două jocuri amicale cu selecţionata similară a Israelului. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office