Detoxicated, prima în cursa cu 7 cai

Publicat in Sport 09 Iulie 2018 213 ori
Google+ WhatsApp
Detoxicated, prima în cursa cu 7 cai
Detoxicated, prima în cursa cu 7 cai

Hipodromul Ploieşti a găzduit, în organizarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, o nouă reuniune oficială, în cadrul căreia au avut loc patru curse de trap. Principala alergare a constituit-o Premiul de Vară care a avut 7 cai la start. La capătul unei curse încinse, cu un final pe muche de cuţit, s-a impus favorita Detoxicated, care a fost premiată de reprezentantul unuia dintre partenerii Hipodromului, Complexul „Rezidenţial 9 Mai”, Aurelian Alexandru.

Reuniunea a fost deschisă de Premiul Debutanţilor, o întrecere semiclasică reprogramată care nu s-a disputat la timpul ei din cauza lipsei numărului necesar de cai. Cursa a fost câştigată de iapa Bonita, avându-l în sulky pe Vasile Gheorghe. A urmat Premiul Indianul, câştigat de iapa Venera. Reuniunea a fost închisă de Premiul Intim, în care s-a impus iapa Calligenia BMW. În timpul întrecerii, poneiul Matilda i-a plimbat pe cei mai mici dintre spectatorii prezenţi pe Hipodrom. Spectatorii au putut asista și la demonstraţii de sărituri peste obstacole şi o interesantă competiţie de ştafetă rezervată poneilor.

Au fost și sancțiuni aplicate unor driveri pentru start fals, provocare de start fals, vociferări pe parcursul alergărilor. Pedepsele aplicate sunt de la avertisment pînă la reducerea căștigului și ridicarea dreptului de a conduce pe mai multe reuniuni. Următoarea întrecere oficială va avea loc duminică, 22 iulie, atunci când se va ţine Premiul Municipiului Ploieşti. Va fi o alergare clasică rezervată celor mai buni cai indiferent de vârstă şi provenienţă, pe distanţa de 2100 metri. Sursa foto:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.