Amansio a învins un adversar mai experimentat

Publicat in Sport 06 Iulie 2018 329 ori
Google+ WhatsApp
Amansio a învins un adversar mai experimentat
Amansio a învins un adversar mai experimentat

Vikingul Amansio Paraschiv a dominat ringul din Sala Polivalentă în cadrul galei ''Dynamite Fighing Show''. Luptătorul ploieștean l-a înfruntat, în cadrul categoriei semi-mijlocie, pe albanezo-germanul Waldemar Wiebe. ''Vikingul'' l-a învins pe Wiebe grație unei lovituri din întoarcere cu brațul drept. Lovitura a fost surprinzătoare și așa de foarte puternică încăt adversarul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru că avea o rană deschisă la nivelul capului arbitrul din ring a decis să oprească lupta și astfel, Amansio a fost declarat învingător.

La acest moment, Amansio Paraschiv are un bilanț de 29 de victorii, 7 înfrăngeri și un meci egal. Și un pugilist de la Clubul Sportiv Petrolul a ieșit învingător din ringul de la Sighișoara. În orașul de pe Tărnava Mare s-a disputat Finala Cupei Romăniei la tineret. Iar pugilistul petrolist Samuel Gheorghe a cucerit medalia de aur la categoria 75 de kilograme. Iar colegul său, Antonio Vasile, s-a suit pe treapta a treia a podiumului de premiere. Și boxerii de la Clubul Sportiv Municipal s-au remarcat la întrecerea din Sighișoara.

Pugiliștii antrenați de Titi Tudor și Adrian Părlogea au reușit să căștige două medalii de bronz. Florin Mihai la categoria 52 de kilograme și George Dumitrescu la 64 de kilograme. Pe acesta din urmă maestrul Titi Tudor vrea să-l readucă la 60 de kilograme pentru a putea prinde lotul național de tineret la această categorie. Luna viitoare, Petrolul și CSM-ul vor concura cu boxerii lor la Campionatul Național de Tineret. Acest concurs va fi un ultim test pentru pugiliștii tricolori, la acest nivel, înainte de disputarea Campionatului Mondial din Ungaria. Sursa foto:facebook/amansio paraschiv    

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.