Siglă nouă, datorii vechi

Publicat in Sport 04 Iulie 2018 189 ori
Google+ WhatsApp
Siglă nouă, datorii vechi
Siglă nouă, datorii vechi

Conform Hotărârii nr. 221 din şedinţa Consiliului Local Ploieşti din data de 27 iunie, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti are o nouă emblemă. Decizia schimbării fostei sigle s-a luat în contextul în care aceasta nu mai era reprezentativă pentru club, având reprezentate doar şase dintre cele 15 secţii existente în acest moment.

Noua emblemă are în conţinut culorile clubului, dar şi, ca noutate, Stema Municipiului Ploieşti, ca semn al implicării Primăriei Municipiului Ploieşti şi a Consiliului Local Ploieşti în susţinerea şi promovarea activităţii sportive din judeţul nostru. Proiectul de Hotărâre a fost iniţiat de consilierii locali George Botez, Ştefan Dănescu, Sanda Drăgulea, Gheorghe Andrei şi Marius Mateescu, şi susţinut de Viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, toţi fiind membri în Comitetul de Coordonare a activităţii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Sigla CSM-ului este nouă dar vechile datorii continuă să facă ravagii în bugetul clubului. Conform celor de la ziarulprahova.ro, Clubul Sportiv Municipal trebuie să-i plătească antrenorului de baschet Eugen Ilie suma de 235.043 de lei! Adică peste 50.000 de euro! Ilie a dat clubul în judecată după ce a promovat echipa în Liga Națională dar cu care nu a mai apucat sa joace fiind desființată. S-a judecat pentru întreaga sumă prevăzută în contract și a căștigat, în timp ce şi-a continuat cariera de antrenor la alte echipe din Liga I. Asta înseamnă să pui în fruntea clubului, la acea vreme, un om care nu are habar de sport și care nu știe să facă niște contracte decente, atăt pentru club căt și pentru sportiv. Sursa foto:csmploiești.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.