Primul venit, primul semnat!

Publicat in Sport 19 Iunie 2018 1308 ori
Google+ WhatsApp
Primul venit, primul semnat!
Primul venit, primul semnat!

Petrolul a ajuns la un acord cu jucătorul Claudiu Herea, cel care a semnat, astăzi, cu gruparea „galben-albastră”, un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. În vârstă de 28 de ani, Herea evoluează pe postul de mijlocaş central, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării secunde CS Baloteşti.

De-a lungul carierei, Claudiu Herea a mai jucat pentru Victoria Brăneşti, FC Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Sepsi Sf. Gheorghe, având 33 de meciuri disputate şi 3 goluri marcate în primul eşalon. După antrenamentul de mâine, petroliştii îşi vor continua pregătirile în localitate până pe data de 9 iulie, atunci se va pleca în Slovenia, pentru un stagiu centralizat întins pe durata a 12 zile.

Ploieştenii îşi vor stabili cartierul general la Hotel Toplice, din Terme Catez, Brezice, acolo unde vor disputa si patru jocuri de pregătire. Două dintre acestea au fost deja antamate, cu prim divizionara bosniacă FK Sloga Simin Han (11 iulie) şi cu formaţia croată de prim eşalon NK Lokomotiva Zagreb (20 iulie).Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.