Triplă de aur pentru CSȘ Ploiești!

Publicat in Sport 12 Iunie 2018 222 ori
Google+ WhatsApp
Triplă de aur pentru CSȘ Ploiești!
Triplă de aur pentru CSȘ Ploiești!

Atleții Clubului Sportiv Şcolar Ploieşti, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, şi-au adjudecat, la cele două categorii de concurs, trei medalii de aur și încă două medalii de bronz. La categoria copii 2, ștafeta 5×80 m băieți de la CSŞ Ploieşti şi-a adjudecat titlul naţional, echipa ploieşteană evoluând în componența Teodor Datcu, Luca Moisoiu, Alexandru Șerbănoiu, David Radu, Andrei Zincă. Ştafeta ploieşteană a repetat performanţa obţinută la campionatul disputat în sală, la începutul anului.

La categoria copii 3, elevii profesorilor Maria Andrei și Florin Andrei au completat palmaresul clubului ploieştean cu încă două medalii de aur și două medalii de bronz. În concursul individual, medalia de aur a fost obținută de Rebeca Toader, sportiva pregătită de profesorul Florin Andrei câștigând proba de 300 metri. Cealaltă medalie de aur de la CSŞ Ploieşti a fost obținută de ştafeta mixtă 8×50 metri, în componența Delia Blănaru, Ana Prunoiu, Sara Prunoiu, Rebeca Toader, Cristian Creangă, Ștefan Moisoiu, Denis Simion, Ayan Gudi, care a devenit campioană. Cele două medalii de bronz au fost obținute de Sara Prunoiu, în cadrul probei de 50 metri, și de Cristian Creangă, în proba de 50 metri a băieților.

Un rezultat bun de la clubul ploieştean a obținut și atletul Luca Moisoiu, care a fost la doar patru sutimi de secundă de medalia de bronz, în cadrul probei de 150 metri. De asemenea, s-a remarcat și ștafeta 5×80 m fete de la CSŞ Ploieşti, având în vedere că unele componente ale echipei au fost selecționate doar de câteva luni. Diana Neagu, Maria Răduc, Alexandra Chirică, Mădălina Stan, Alexia Constantin au fost foarte aproape de medalii, sosind pe locul 4. Sportivii Teodor Datcu și David Radu, s-au situat pe locul 6 la 60 m, respectiv pe locul 7 la 150 m.

Aproape de medalii a mai fost și ștafeta a doua de la clubul ploieştean la proba de 8×50 metri, în componența Erika Pavel, Maria Apostol, Andreea Bălan, Yanis Șoptăreanu, Yanis Rudaru, Cezar Chircu, Sara Echimescu, Georgian Lepuș, care a ocupat locul 5. Evoluția sportivilor de la CSȘ a avut loc, recent, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din Bucureşti, unde s-a disputat etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru categoriile de copii 2 și 3, născuţi între 2007 şi 2008, respectiv până în 2009.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office