Ploieștiul mai are handbal!

Publicat in Sport 11 Iunie 2018 162 ori
Google+ WhatsApp
Ploieștiul mai are handbal!
Ploieștiul mai are handbal!

Ploieștiul mai are handbal iar ultimul rezultat oferă speranțe că se mai poate face acest sport la nivel de performanță. Echipa de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti a reușit să căștige medaliile de argint la Drobeta-Turnu Severin, după ce au pierdut, în week-end, finala turneului, în faţa celor de la LPS Suceava. Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au cedat cu 32-28 (15-13) în ultimul act al turneului final. Din păcate pentru vicecampioni, această înfrăngere a venit tocmai în cel mai important moment pentru ei în rest, au avut un parcurs de excepție în care au adunat 25 de victorii şi două rezultate de egalitate.

În partida în care au devenit vicecampioni naționali, antrenorul Stănescu a contat pe următorul lot: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu, M. Oprea – C. Albu (9 goluri), I. Mereu (7), V. Alici (4), D. Rudai (2), P. Bucur (2), R. Floarea (2), N. Nicolae (1), G. Paraschiv (1), V. Răducanu, Al, Pop. R. Iacob, M. Iorga, Oct. Nica.

În plan individual, remarcaţii echipei ploieștene la turneu au fost portarul Alex Ispas, care a şi fost declarat cel mai bun goalkeeper al competiţiei, şi extrema Cătălin Albu, care a fost golgheterul echipei, cu 33 de goluri înscrise în cele cinci partide disputate. Parcursul handbaliștilor ploieșteni până la finală a fost următorul:

Faza grupelor:

CSM Ploieşti – CSM Bucureşti 23-18 (8-8)

CSM Ploieşti – CS Olimpic Târgu Mureş 30-25 (11-12)

CSM Ploieşti – Academia Minaur Baia Mare 30-23 (10-8)

Semifinală:

CSM Ploieşti – CSM Şcolar Reşiţa 29-28 (11-15)

Iată și celelalte rezultate ale secției de handbal, feminin și masculin, realizate pînă acum. Echipa de minihandbal fete a CSM Ploieşti a participat, recent, la Festivalul Naţional de Minihandbal Feminin, ce a fost găzduit de Sala „Traian”, din Râmnicu Vâlcea. Fetele pregătite de Geta Opincariu au luat parte la ceea ce poate fi considerat turneul final al minihandbalului, chiar dacă federaţia ţine cont de vârsta sportivelor şi organizează aceste evenimente evitând să facă ierarhii. Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti, pregătită de Gheorghe Puia, a participat la Turneul semifinal Ro3+Ro8, organizat de Asociaţia Municipală de Handbal Bucureşti în Sălile „Concordia”, din Chiajna şi „Elite”, din Capitală, reuşind să se califice pentru Turneul final al campionatului. Acesta va avea loc în perioada 14-17 iunie. 

Echipa de handbal juniori 3 a CSM Ploieşti, antrenată de Gheorghe Puia, a încheiat sezonul pe locul al 6-lea, în urma Turneului final la care a participat la Satu Mare. Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti, antrenată de Robert Comendant, a reuşit să se califice din postura de câştigătoare a competiţiei din București pentru Turneul final programat în perioada 14-17 iunie.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.