Au urlat de bucurie că l-au văzut pe Doroftei!

Publicat in Sport 16 Mai 2018 558 ori
Google+ WhatsApp
Au urlat de bucurie că l-au văzut pe Doroftei!

Elevii școlii ,,Cănuță Ionescu" din localitatea prahoveană Urlați au fost gazde pentru un campion mondial la box profesionist. Leonard Doroftei a fost primit exemplar de elevii claselor 1-8 care s-au pregătit cu mesaje și au fluturat tricolorul, atăt de drag lui Doroftei atunci cănd s-a bătut în ring. Mosu s-a simțit copleșit de dragostea copiilor și i-a învățat căteva mișcări din box dar a și dansat cu ei. Tot Urlațiul s-a străns la școala generală iar primarul și cadrele didactice au fost onorate de prezența fostului mare boxer. Edilul localității și directorul școlii, Alexandru Smaranda, i-au oferit lui Doroftei diplome de excelență pentru promovarea excelentă pe care a facut-o Romăniei în lume. "Moșu" a fost însoțit de Laurențiu Nicolescu, reprezentantul MTS-ului în Prahova, și consilierul pe probleme de sport al DTSP-ului, Romeo Ștefan.

Leonard Doroftei:''Copiii ne-au aratat ca vor sa faca miscare, le place sportul si asta ma bucura foarte mult. Ii astept la miscare, la sala de box. Boxul nu inseamna miscare, inseamna arta de a te misca, de a-ti provoca adversarul, de a-l face sa greseasca. Copii din ziua de azi au mult mai multa imaginatie decat aveam noi la varsta lor si este important s-o foloseasca cum trebuie. Apa, sportul si turismul, intareste organismul!".  

Laurentiu Nicolescu(Director DTSPrahova): "Avem campioni, avem exemple si este pacat sa nu le aducem copiilor si oamenilor live pe cei care au facut cunoscuta Romania in toata lumea. Cei mici au atatea exemple si pot face performanta daca isi doresc cu adevarat asa ceva!"

Marian Machitescu (Primar Urlati):"Ii multumim lui Leonard Doroftei ca a fost alaturi de noi si din partea noastra ii oferim o diploma de excelenta. Vreau sa il felicit deoarece a promovat Romania in lume cum numai sportul poate sa o faca!"  

Urlațiul are un puștan care îl poate urma pe Doroftei în ring. Marian Ghinoiu este urlățean fiind, la 15 ani, dublu campion național la box. El speră ca într-o zi să fie primit la fel ca Doroftei și să faca orașul măndru de performanțele sale:''Am fost foarte emotionat ca am revazut scoala dar si fostii colegi. Intr-o zi imi doresc sa revin aici din postura de campion mondial si campion olimpic. Am sansa sa ma pregatesc si cu maestrul Leonard Doroftei si datorita acestui lucru poate se i-au si la mine performantele pe care le-a avut dansul"- a spus tanarul pugilist. Acțiunea de la Urlați a fost prilejuită de campania "Campionii Romăniei", inițiată la nivel național de Ministerul Tineretului și Sportului. Doroftei a fost invitatul Directiei de Tineret si Sport Prahova care promovează campionii Romăniei în județ așa cum au mai fost în această postură Corina Ungureanu, Cătălin Burlacu, Tamara Costache și alți foști sportivi care au făcut carieră în domeniile lor.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.