Există o chimie între Petrolul și Rafinărie!

Publicat in Sport 16 Mai 2018 532 ori
Google+ WhatsApp
Există o chimie între Petrolul și Rafinărie!
Există o chimie între Petrolul și Rafinărie!

Petrolul a mai rezolvat o situație după cea a promovării în liga a doua. Una dintre cele mai sensibile probleme cu care s-au confruntat petroliștii în ultimii ani, aceea a lipsei unui loc sigur pentru desfășurarea ședințelor de pregătire, și-a găsit, în sfârșit, rezolvarea. Astfel, oficialii Petrolului au ajuns la un acord cu reprezentanții Rafinăriei Petrobrazi, echipa ploieșteană primind acceptul să folosească, cu titlu gratuit, baza sportivă „Chimia” din Brazi pentru antrenamente.

Modernizată în 2008, baza sportivă „Chimia” are o suprafață totală de 6.000 mp, este dotată cu tribune cu sistem de iluminare și dispune de o clădire de vestiare cu dușuri și toalete. Președintele Cristi Vlad răsuflă ușurat după înțelegerea cu Petrobrazi și le mulțumește celor din Rafinărie că în sfărșit trupa petrolistă are un loc stabil de pregătire:'' Practic, pot să spun că, după ce am parafat această înțelegere, am rezolvat o problemă extrem de importantă, pentru că se știe cât de mult am suferit în acești ani din cauza lipsei unui teren propriu pe care să ne desfășuram antrenamentele. Acordul se întinde, în prima fază, pentru un an de zile, dar sper din tot sufletul să continuăm această colaborare pentru o perioadă cât mai lungă de timp" a spus președintele Petrolului .

De menționat faptul că, prin amabilitatea reprezentanților Rafinăriei Petrobrazi, clubul petrolist a organizat în acest sezon, pe stadionul „Chimia”, o parte dintre meciurile pe care echipele de Juniori „A” și Juniori „B” le-au susținut în cadrul Campionatelor Naționale, tot acolo desfășurându-se, de asemenea, și mai multe antrenamente ale formației de seniori. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.