Au obținut ''vizele'' de intrare în finală!

Publicat in Sport 15 Mai 2018 209 ori
Google+ WhatsApp
Au obținut ''vizele'' de intrare în finală!
Au obținut ''vizele'' de intrare în finală!

MFC Ploiești este una din finalistele Cupei LMF Prahova, ediția 2018, după ce au obținut ''vizele'' de intrare în ultimul act grație loteriei penalty-urilor. Gruparea ploieșteană de mini-fotbal și-a arătat talentul de la punctul fix și în semifinala cu SystemBau. Cei de la System au executat primii, însă Mihai Vanghele a apărat impecabil, dăndu-i încredere lui Gabriel Nastae, primul jucător trimis să execute și să înscrie primul gol.

Adversarii egalează prin Ionuț Enciu, iar MFC Ploiești ratează prin Florin Ghica. Același Vanghele apără execuția lui Laurențiu Costache, dar Cristi Stanescu îl imită pe antrenorul secund al Astrei 2 ratănd și el pentru MFC! Vanghele își salvează din nou echipa, apărând șutul lui Lucian Matache Lucian și cel care duce MFC Ploiești în finală este Cristian Arnăutu, cel care dă startul horei bucuriei chiar la mijlocul terenului!  Jocul a avut loc pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din incinta parcului Sălii Sporturilor Olimpia din Ploiești.

Meciul din campionat nu a avut legătură cu cel din Cupă. SystemBau s-a apărat mult mai bine și a reușit să facă mai puține greșeli decât în campionat, însă atacul echipei lui Gabriel Georgescu l-a învins pe portarul Ion Valentin în minutul 14, atunci când Cristi Stănescu reușea să scuture plasa ducându-și echipa cu un picior în finală. După pauză, galben-negrii au încercat să forțeze golul doi și după o serie de ratări monumentale ale lui Dănuț Iancu sau Alex Crăciun, SystemBau a fost cea care a restabilit egalitatea în minutul 32 după o eroare a defensivei adverse. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare iar jucătorii echipați în galben și negru au dat lovitura și vor evolua cu trofeul pe masă!

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.