Petrolul fericit pentru obiectivul indeplinit!

Publicat in Sport 14 Mai 2018 606 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul fericit pentru obiectivul indeplinit!
Petrolul fericit pentru obiectivul indeplinit!

Fotbaliştii Petrolului s-au imbaiat cu bere si sampanie pentru promovarea in liga a 2-a. Ei s-au simtit ca intr-un club de la malul marii atunci cand vestiarul s-a transformat in ''teatru de petrecere''. O roabă plină cu gheaţă, şampanie şi bere, pe care erau puse artificii, a fost surpriza oferită băieţilor pentru ceea ce au realizat. Jucătorii nu au ştiut ce li s-a pregătit dar o data ce au vazut bucuria a fost fără limite. S-au stropit cu licorile ţinute la rece si au cantat alaturi de antrenori, conducatori si toti cei care au muncit pentru o noua performanta. Nu înainte de a încinge o horă la mijlocul terenului.

Marius Chindris:,,Bucuria este venita in urma unui an plin de sacrificii, de munca, cu bune si cu rele. Este important ca ne-am adjudecat promovarea si este important ca am demonstrat cine este cea mai buna echipa a seriei. Un campionat se castiga prin constanta si am dovedit ca suntem cei mai buni. Dedicam promovarea si suporterilor nostri care au venit in numar foarte mare sa ne sustina. A fost o surpriza pentru toti actiunea cu roaba dar ne-am bucurat in voie si o vom face in continuare pentru ca am realizat ce ne-am propus''.

Nini Popescu:,,Ne doream cu totii aceasta promovare pentru ca toata lumea sa fie fericita. Sa de-a Dumnezeu sa ajungem in maxim un an in liga intai, acolo unde ne dorim cu totii si unde meritam sa fim impreuna cu acesti suporteri minunati care au facut o atmosfera incredibila. Am ramas surprins cand am vazut ca roaba vine la vestiar si ... a fost foarte frumos!''

Cristi Vlad:,,Sunt un presedinte fericit care realizeaza ca scopul acestei munci este indeplinit, acela ca ''Petrolul sa nu moara'', dar si un presedinte constient ca urmeaza greul! Actiunea cu roaba a fost o ironie dar si un moment de bucurie al nostru, venit in urma a doi ani de munca''.

Inainte de momentul de la vestiar lotul Petrolului s-a strans la mijlocul terenului si a facut hora bucuriei in aplauzele oamenilor. Accesul în liga a doua a fost sărbătorit şi cu suporterii, cei care susţin Petrolul oriunde ar juca. Fotbaliştii au mers, pe rand, la Peluza 1, Tribuna a 2-a şi Peluza Latina pentru a fi felicitati iar jucatorii la randul lor le-au multumit acestora pentru ca ei reprezintă pilonul de rezistenta al unui club. Petrolul a tinut sa castige meciul cu Mioveni 2 si sa nu se multumeasca cu punctul necesar promovarii. Frumusetea jocului a fost intregita de reusita lui Comanescu, din lovitura libera, a centralului Andreea Rosu, dar si a determinarii petrolistilor care au intors rezultatul prin golurile lui Chindris, Nini Popescu si Velisar. Nini a fost iarasi cel mai bun jucator lunar, de data aceasta pe aprilie, fiind rasplatit de Diaspora Galben-Albastra si seniorul Mircea Dridea.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.